Nagyjábol hany percig kell szívnia a cicit a babanak ahozz hogy mar ne elotej jojjon hanem a zsírosabb tej?
Figyelt kérdés
2012. jan. 9. 11:24
1/6 anonim válasza:
Lehetetlen megmondani.., Függ a baba szíváserejétől, a tejleadóreflex gyorsaságától, stb. Ezen kár is töprengeni, szerintem. Inkább azt figyeld, hogy a babád kibír-e legalább másfél órát 2 szopi között. Ha igen, akkor semmi gond! Amíg pici, meg kell tanulni egyáltalán szopizni neki is, emellett a szopizás nagy munka, a picik bele is fáradnak. Ahogy nő, egyre ügyesebb lesz, 3-4 hónapos korára már akár 6-10 perc is elég lesz, hogy degeszre egye magát.
2/6 anonim válasza:
Hát erre szinte lehetetlen válaszolni mert függ a babától. Mohón szív vagy be-beszunyókál, erősen szívja a cicit illetve neked mennyire jön jól a tejcid? Nekem volt hogy csak 1-2 "ágból" jött a tej, volt hogy egyszerre 7-8-ból is szinte ömlött. De előtej azért az elején van SZERINTEM ha 10 percig szív tuti jön már laktatóbb, zsírossabb. De ha van fejőgéped, állj neki, fejj egyet, látni fogod először szinte színtelen és amikor zsírossabb akkor erőteljes színe lesz. De nekem a 11 hó alatt sokszor változott hogy mennyi jött egyszerre a cicimből így csak ezt tudom tanácsolni neked.
3/6 anonim válasza:
Szopizás erősségétől, napszaktól is függ, attól is, hogy mikor szoptattál utoljára.
4/6 A kérdező kommentje:
tegnap zoldesebb volt a kakija,azert kerdem...biztos sok elotejet szívott pedig volt h 3x is ugyan arra a mellre tettem vissza mivel fél es egy orankert kert cicit es csak par percig 5-10 szívta aztan bealudt es nem akart felkelni.hozzateszem 3 hetes a ma a kisfiam...
2012. jan. 9. 11:34
5/6 anonim válasza:
A kaki színe inkább attól függ, hogy Te miket eszel, illetve, hogy mennyi időt tölt a beleiben a "cucc". Nincs köze ahhoz hogy előtejet, vagy zsírosat, vagy mindkettőt szív...
6/6 xStefix válasza:
Ha csak a kaki színe a gond, de egyébként nincs más (zavaró) tünet, nem fáj neki, nem puffad, görcsöl, nem csípi ki neki a popsiját, akkor nem hiszem, hogy baj lenne.
És igen, az is okozhat zöldes kakit, ha te eszel olyat, pl. tejterméket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!