Mitől lenne zsírosabb a tejem?
Figyelt kérdés
Honnan tudom, hogy elég zsíros-e? Grammra eleget szopizik a babám, mégis lassan hízik, talán nem elég tápláló a tejem? 6 hetes2011. okt. 13. 08:54
1/7 anonim válasza:
Ne méricskéld mennyit eszik.Annyit eszik amennyire szüksége van. Amíg nincs nag eltérés,addig minden rendben van. Nem minden gyerek nő egyforma mértékben
2/7 anonim válasza:
Fejj egy kicsit és tedd be hűtőbe. Pár óra múlva nézd meg mennyi zsír van a tetején. Szépen külön fog válni a 2 réteg. A legjobb, ha egyből szopizás után fejsz, mert akkor nem az előtejedet fejed le. Ja és délelőtt vizesebb, este zsírosabb. Nekem azt ajánlották zsírosításra, hogy egyek sok tésztát, rizst, szénhidrátot.
3/7 anonim válasza:
A tejnek három része van, a vége a legzsírosabb. Engedd sokáig szopizni és biztos hogy minden rendben van. Ne aggódj jó atejed
4/7 anonim válasza:
Olyan nincs, hogy nem elég zsíros a tej. A tej összetétele követi a gyermek fejlődését. Valószínű, hogy a te kisbabád, nem az a gyorsan hízó fajta. :) Nyugodj meg. Minden rendben van a tejeddel és a babáddal is. :)
5/7 alaszka válasza:
Elég hetente mérni, nem kell evések után, ezzel csak magadat idegesíted. Nincs olyan hogy nem tápláló tej, ezt itt már sokszor leírták, sok ilyen kérdés volt. Egyébként a havi hízás számít, az hogy egy egy evéskor mennyivel több az semmit se jelent, mert lehet hogy épp csak szomjas volt, és lehet hogy akkor csak a híg előtejet kérte, de a következőnél meg a hátsó tejet fogja kiszopizni. Az is lehet hogy rövid ideig szopizik, ilyenkor a következő szopikor tedd ugyanarra a mellre, hogy a hátsó tejhez is hozzájusson, mert az kalóriadúsabb.
6/7 A kérdező kommentje:
A gyerekorvos kérte, hogy mérjem az evéseket, úgyhogy sajnos kell mérnem. Én is ezt mondtam neki, hogy nem hízik minden gyerek egyformán, ő meg kérte, hogy azért csak mérjem, ezért gondolom, hogy valami nem ok, esetleg a tejemmel.
Köszi a válaszokat
2011. okt. 14. 16:29
7/7 xStefix válasza:
Halgass a tapasztalt anyukákra és mondd a dokinak, hogy minden rendben. Hidd el, hogy tudjuk, miről beszélünk - ellenben az orvosok nagy része nem ért hozzá. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!