Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Mitől lenne zsírosabb a tejem?

Mitől lenne zsírosabb a tejem?

Figyelt kérdés
Honnan tudom, hogy elég zsíros-e? Grammra eleget szopizik a babám, mégis lassan hízik, talán nem elég tápláló a tejem? 6 hetes
2011. okt. 13. 08:54
 1/7 anonim ***** válasza:
Ne méricskéld mennyit eszik.Annyit eszik amennyire szüksége van. Amíg nincs nag eltérés,addig minden rendben van. Nem minden gyerek nő egyforma mértékben
2011. okt. 13. 09:00
 2/7 anonim ***** válasza:
Fejj egy kicsit és tedd be hűtőbe. Pár óra múlva nézd meg mennyi zsír van a tetején. Szépen külön fog válni a 2 réteg. A legjobb, ha egyből szopizás után fejsz, mert akkor nem az előtejedet fejed le. Ja és délelőtt vizesebb, este zsírosabb. Nekem azt ajánlották zsírosításra, hogy egyek sok tésztát, rizst, szénhidrátot.
2011. okt. 13. 11:46
 3/7 anonim ***** válasza:
A tejnek három része van, a vége a legzsírosabb. Engedd sokáig szopizni és biztos hogy minden rendben van. Ne aggódj jó atejed
2011. okt. 13. 14:07
 4/7 anonim ***** válasza:
Olyan nincs, hogy nem elég zsíros a tej. A tej összetétele követi a gyermek fejlődését. Valószínű, hogy a te kisbabád, nem az a gyorsan hízó fajta. :) Nyugodj meg. Minden rendben van a tejeddel és a babáddal is. :)
2011. okt. 13. 20:05
 5/7 alaszka ***** válasza:
Elég hetente mérni, nem kell evések után, ezzel csak magadat idegesíted. Nincs olyan hogy nem tápláló tej, ezt itt már sokszor leírták, sok ilyen kérdés volt. Egyébként a havi hízás számít, az hogy egy egy evéskor mennyivel több az semmit se jelent, mert lehet hogy épp csak szomjas volt, és lehet hogy akkor csak a híg előtejet kérte, de a következőnél meg a hátsó tejet fogja kiszopizni. Az is lehet hogy rövid ideig szopizik, ilyenkor a következő szopikor tedd ugyanarra a mellre, hogy a hátsó tejhez is hozzájusson, mert az kalóriadúsabb.
2011. okt. 14. 12:21
 6/7 A kérdező kommentje:

A gyerekorvos kérte, hogy mérjem az evéseket, úgyhogy sajnos kell mérnem. Én is ezt mondtam neki, hogy nem hízik minden gyerek egyformán, ő meg kérte, hogy azért csak mérjem, ezért gondolom, hogy valami nem ok, esetleg a tejemmel.

Köszi a válaszokat

2011. okt. 14. 16:29
 7/7 xStefix ***** válasza:
Halgass a tapasztalt anyukákra és mondd a dokinak, hogy minden rendben. Hidd el, hogy tudjuk, miről beszélünk - ellenben az orvosok nagy része nem ért hozzá. :(
2011. okt. 14. 19:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!