Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Ha visszaszokok a cigire az...

Ha visszaszokok a cigire az nem megy a tejbe igaz?

Figyelt kérdés
lehet hogy hülyeséget kérdezek de itt mindig kedvesek és válaszolnak!
2009. máj. 19. 11:01
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
dehogynem! pont a napokban volt erről szó a tv-ben, hogy mennyire káros a babára, ha az anyja szoptatás alatt dohányzik. egyetlen cigi is árt!
2009. máj. 19. 11:03
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Azt nem értem ha már egyszer sikerült leszoknod miért akarsz vissza szokni?! Nagyon sokat ártasz a babának ezzel, mert a káros anyagok belemennek a tejbe. Meg amúgy is undorító látvány egy kisgyermekes anyuka cigivel a kezében!
2009. máj. 19. 11:06
 3/8 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat rátok halgatok és nem szokok vissza inkább eszek vagy rágcsálok valamit :)
2009. máj. 19. 11:09
 4/8 anonim ***** válasza:

OLvasd el és dönts!:

[link]

2009. máj. 19. 11:09
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

rendes, normális nőnek tűnsz. szerintem vagy annyira intelligens, hogy meg bírd állni, és nem szoksz vissza. kitartás!

annyi minden baj érheti a babát, amit nem tudunk elkerülni. legalább azokkal, amelyek rajtunk múlnak (pia, cigi), ne mérgezzük őket!

2009. máj. 19. 11:14
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ha sikerült megszabadulnod ettől a nagyon büdös és nagyon káros szenvedélytől,nehogy vissza szokj rá.Az anyatejbe minden átmegy amit beviszel,a cigaretta ártalmai is.Én 15 évnyi dohányzás után szoktam le,2 évvel a babatervezésünk előtt,hogy legyen a szervezetemnek ideje kitisztulni.Nagyon bánom már,hogy valamikor is rászoktam,ostobaság volt.
2009. máj. 19. 11:21
 7/8 A kérdező kommentje:
köszönöm még egyszer a válaszokat! Nem szokom vissza, többet ér nekem a fiam egészsége!
2009. máj. 19. 13:51
 8/8 anonim ***** válasza:
46%
Még annyi az előttem szólókhoz, mint infó, hogy ha közvetlenül szoptatás után elszívsz egy cigit (nem többet!), akkor a következő etetésig kidolgozza a szervezeted a nikotint, és elvileg nem jut a babának belőle. De azért ne szokj vissza, bírd ki. :-)
2009. máj. 19. 18:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!