Tavaly szilveszteri fogadalmam volt,hogy leszokom.Rá 3 hétre tudtam meg hogy babánk lesz.Azóta sem szívtam.
2011. máj. 2. 22:12
2/16 anonim válasza:
Az első után átmenetileg visszaszoktam, de lelkifurdalásom volt, hogy azt a pénzt (ami nem kevés havonta) a gyerekre is költhetném, és így már nem esett jól. Ezért újra letettem, azóta nem nyúltam hozzá, most a harmadikat várom.
2011. máj. 2. 22:12
3/16 anonim válasza:
2007 februárban elhatároztuk hogy babát szeretnénk.Innentől nem gyújtottam rá!! 2007.szeptemberben terhes lettem, 2008 májusban megszültem. szoptattam 3 hónapig, addig nem gyújtottam rá újra, majd amikor a kicsi 7 hónapos volt elszívtam 1 cigit, nem esett jól. nem gyújtottam rá többet. 2009. októberben újra szültem, amikor a nagyobbik kisfiunk 8 hónapos volt, újra terhes lettem és 2009.októberben megszültem 2.kisfiunkat és hála Istenek nem cigizem. nagyon jó így!
2011. máj. 2. 22:14
4/16 anonim válasza:
Sajnos igen.A terhesség-szoptatás után visszaszoktam.
2011. máj. 2. 22:14
5/16 anonim válasza:
Jovo honapban lesz 3 eve, hogy letettem a cigarettat.Azota 2 alkalommal gyujtottam ra 1-1 szal cigarettara.
Az egyiknel baratnommel mentem el moziba es utanna ittunk 1 pohar bort es akkor (ferjem vigyzaott a kicsinkre aki 1 eves volt akkor.Az esti rituale utan indultunk es 2.5 orat nem voltam otthon).A masik alkalomnal pedig kiborultam kicsit, mert a ferjemmel hosszabb idot kulon kellett toltenunk (kulon orszagban).Baratnom vigyazott addig a lanyunkra amig kisirtam magam es elszivtam egy cigarettat.Utanna letusoltam fogatmostam es ujra tudtam mosolyogni.2 alkalommal en is elgyengultem.Sajnos csak 8 hetig tudtam szoptatni :(
2011. máj. 2. 22:18
6/16 anonim válasza:
Nem!
És ha egy szálra is rágyújtanék, tudom, hogy nem lenne megállás, pillanatok alatt visszaszoknék, így egy szálat se szívok el.
Drága
veszélyes
büdös
undorító
mit mondjak még, ami ellene szól?
egyébként a fentiek ellenére néha hiányzik sajnos
2011. máj. 2. 22:49
7/16 anonim válasza:
Nem! 2009 június 29én pozitív lett a tesztem,azóta egy szálat sem. Nem mondom hogy könnyű volt,de a lányomért mindent!
Úgy vagyok vele ahogy előttem is írták ha egyszer elgyengülök,akkor már nincs megállás.
2011. máj. 2. 23:06
8/16 anonim válasza:
Nem...2008 januárjában tudtam meg hogy terhes vagyok a kislányommal,azóta nem gyűjtottam rá.
2011. máj. 2. 23:42
9/16 anonim válasza:
Igen, vissza. Alig vártam, hogy újra rágyújthassak. Amint abbahagytam a szoptatást, ez volt az első dolgom. Nem mondom, hogy sajnos, nem fogok álszenteskedni, mert nem is akartam leszokni. De, amíg terhes voltam, és szoptattam, nem gyújtottam rá, valamint, a lakásban nincs, sosem volt dohányzás, ha nagyon hideg van, akkor inkább nem megyek ki rágyújtani. Gyerek mellett sem dohányzom, ha vele vagyok. Ennyi.
2011. máj. 3. 07:16
10/16 anonim válasza:
Én is vissza:(
Pedig 15 hónapos koráig szoptattam, vagyis a terhességgel együtt 2 évig nem cigiztem, de karácsonykor már vígan füstöltem:(
Kizárólag akkor cigizek, ha a gyerek alszik, vagyis délután 1 szálat, és este egy-, legfeljebb kettőt.
Igaz korábban se cigiztem sokat, napi 4 szálat, ennyit szívok most is maximum:(
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!