Dohányos anyukák! Elválasztás után visszaszoktatok?
Igen sajnos!
4 hos korában egyik naprol a másikra elapadt a tejem és át kellet térni tápszerre.Mindent megprobáltam de nem hozta vissza semmi.
Ez annyira streszelt hogy nem tudom szoptatni hogy visszaszoktam a cigire.Gondoltam hátha nyugodtabb leszek!Nem lettem de a cigi visszajött.
Igen,visszaszoktam!
Szeretek dohányozni sajnos!
Szia!
Én mikor eldöntöttük,hogy ajöhet a bébi,már akkor letettem a cigit! (erős dohányos voltam pedig,min másfél doboz/nap)
Még szoptatok (11,5 hós a láűnyom),de én rosszul vagyok még a szagától is!Viszont már volt olyan hogy eszembe jutott,mikor olyan haverokkal taliztam akikkel régen jókat kv/cigiztün együtt, de akkor is zavart a szaga!Szóval szerintem nem fogok visszaszokni!
És Te?
Imádtam (és imádnék) dohányozni de nem szoktam vissza, nem is tervezem hogy elszívjak akár egyetlen szálat is, mert egyrészt büdös mint a fene és nem akarom a bahószagú ruháimhoz ölelni a kicsit, (mert bárki bármit mond, érződik) másrészt azért mert az ő tejébe már nem kerül bele, attól az én szervezetembe még igen. Harmadrészt csak megszenvednék megint amikor a kistesó tervezésénél le kéne szokni, ráadásul még megfoganás előtt mertidő kell mire kiürül a szervezet.
Aki egyszer leszokott jobb ha nem gyújt rá mert egyenes az út vissza.
21:29: nagyon igazad van!
én sajnos esténként mikor picur elalszik kilógok 1-2 szálra :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!