Aki nem tudott szoptatni az meddig tudott fejni a babának?

szia!
3 hónapos a gyerekem, kb. 1 hónapja fejem neki a tejet...mert én is mindent megpróbáltam a szoptatásért, de nem jutottunk sehová...azóta meg nagyon szépen hízik:)
remélem, még legalább 1 hónapig fogom tudni fejni a tejcsit neki..
Én is mindig reménykedem,hogy még hátha tudom egy hónapig,aztán ha letelik a hónap akkor na még egy hónapig,s így tovább...
Az első válaszolónak!Szerencsére eleinte nekem is olyan sok tejem volt,hogy én is adtam el is belőle.De már kevesebb van,ezért is voltam kíváncsi,hogy másnak meddig volt.

szia.
2,5 hónapos a kisfiam és ö sem nagyon akar szopizni -persze el lett rontva,mert már 1-2 hetesen kapott cumit és cumisüveget- fejem neki én is a tejcsit,és bízom benne,hogy legalább 4hós koráig fogom tudni.
eddig még nem vettem észre,hogy kevesebb lenne a tejem.
bár lehet az is számít,hogy kisfiam azért napjában 1-2szer hajlandó szopizni. leginkább akkor,amikor még ébredezik,félálomban van.
próbáld olyankor cicire tenni,hátha elfogadja.már az is könnyebbség lenne,mert nem kellene annyiszor fejned.

utolsó válaszolónak:)
nagyon ügyes vagy, gratula..a kicsinek meg jó egészséget:)

A legutolsónak: köszönöm aranyos vagy.
Utolsó:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!