Szoptatni akarok, csakhogy apad a tejem. Hogyan tudnám visszahozni?
Figyelt kérdés
Egy hete még 180 ml-t fejtem fél mellemből most meg ha 20 sikerül akkor már sokat mondok. Még a lefagyasztott Tejcsimmel próbálom pótólni. 1 hete nagy stressz ért, de azóta már nyugodtabb vagyok vissza tudom még hozni. Nagyon megrázna ha tápszeres lenne ezek után, mert nem akarok becsődölni mint anya. 4 hónapos lesz pár nap múlva a bébim. Nagyon megrázó ez számomra mert eddig rengeteg tejem volt így van még 6-7 liter tartalékom. Urtica-t szedem és karamalz malátát is iszom. Mit tehetek még.2009. máj. 17. 06:14
11/11 anonim válasza:
Örülök hogy kitartó voltál!/vagy!
:):):)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!