Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Tényleg van olyan, aki soha...

Tényleg van olyan, aki soha nem használ cumisüveget, pedig tápszeres?

Figyelt kérdés

Már több ilyen véleményt is hallottam, ha nem is lenne az anyának elég teje, akkor sem használna cumisüveget, mert az természetellenes és mű dolog, ő kiskanállal vagy pohárral adná a tápszert, akkor is, ha újszülött kortól kellene.

Szerintem meg fontos az ölelés, a szopóreflex kielégítése, akár cumisüveggel is, ha már cici nincs.

2011. nov. 30. 08:23
 1/6 A kérdező kommentje:

Igazából arra vagyok kíváncsi, hogy tényleg van olyan, aki soha nem használt cumisüveget?

Köszönöm a válaszokat.

2011. nov. 30. 08:37
 2/6 anonim ***** válasza:
76%

Persze, próbálja meg bárki is mokkáskanállal adogatni a tejet... Ilyet a soha pótlásra nem kényszerülők szoktak javasolna, a gyakorlatban nem működik. Egyet értek veled, hogy valamilyen formában kell szopnia annak a babának.

Egy esetben tudom ezt hosszú távon elképzelni: ha szoptanittal adja a pótlást.

2011. nov. 30. 10:48
 3/6 anonim ***** válasza:
76%

Szerintem ez gyakorlatban nem is működik,egy éhes gyereknek nem lesz türelme kanalazgatni állandóan. Szóval szép elgondolás,csak kicsit utópisztikus.

Persze ha csak néha kell pótlás,akkor működhet.

2011. nov. 30. 12:28
 4/6 xStefix ***** válasza:

A kanalazás nyilván átmeneti megoldás, de ha a baba ügyesen megtanul pohárból inni, akkor nem lesz szükség üvegre. Vagy igen, hosszú távon a Szoptanít.

A szopási igény kielégítésére pedig általában cumit adnak, sokszor azoknak is, akik közben szopnak is...

2011. nov. 30. 15:23
 5/6 anonim ***** válasza:
Én nem adtam tápszert a kisfiamnak, de vizet, gyümilevet, teát vígan iszik pohárból már öt hónapos kora óta, állítólag ez reflexből megy nekik
2011. dec. 6. 16:37
 6/6 anonim ***** válasza:
babám most 2 hónapos. Tápszert kap, meg szopit is. Soha nem használtunk cumisüveget. Pohárból iszik születése óta. A kórházban szoktatták így, de nagyon örülök, mert nagyon praktikus és jól megy neki.
2011. dec. 30. 19:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!