Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Van valaki, aki "elkapta" a...

Van valaki, aki "elkapta" a szülés utáni depressziót?

Figyelt kérdés
Nálad milyen tünetekkel jelentkezett? Mit szedsz rá? Hogyan éked túl?
2011. nov. 28. 09:28
1 2
 11/11 Kulman Klaudia válasza:
Akkor ti nagyon "szerencsések vagytok" mert én a rosszabbùl jártam! A depim akkor jött elő, amikor hazamentünk a kórházból. Nálam nem csak érzelmi hullámokban jött elő,hanem egyszerűen nem tudtam aludni( a babától lehetett volna). Teljesen fel voltam pörögve nem jó értelemben! Épp elaludtam mikor mindíg heves szívdobogásra keltem fel és éreztem hogy mennem kell! Mindegy hová csak mozogjak! (nem vagyok drogos,de teljesen ezt hozta ki belöllem) a fáradságtól már alig álltam a lábamon és féltem hogy a tejem is elapad ez miatt. Ez tartott 3 hònapig, időközben elkezdtem szedni egy homeopátiás gyógyszert(sedatif PC) és mondhatom már jobban vagyok.:) amúgy van még két nagyobb gyermekem és náluk nem volt semmi "bajom"! Aki ilyen cipőben jár nyugodtan írjon ,megpróbálok segíteni, mert tudom milyen szőrnyű érzés!
2011. dec. 2. 14:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!