Hogyan lehet gyorsan megbüfiztetni?
Az én lányom- a nagyoknál is így volt - félidőben igényli a büfiztetést. Ilyenkor én is a vállamhoz emelem,a pocakja a "gödörben" van,ami a vállam alatt és a mellem felett van,közben kicsit a hátát szoktam "ütögetni".
(olyan fajin,mikor büfire készülve kiegyenesedik!:-) )
Ha látod hogy zavarja, akkor csak a függőleges pozíció jön be. Nálunk 1-3 hósan az vált be hogy a csípőmre ültettem, előre nézve, és kicst előre dőlve a mellkasát tartottam, csak így jött ki neki ilyenkor.
Amikor még nem zavarja, de esedékes szerinted, akkor tedd hasra és hamar kijön torna közben(ha már kicsit feltámasztja magát). Nálunk ezek mentek.
Ja, és legtöbbször nem is büfiztettem, mert az esetek 90%-ában egyszerűen nem kellett neki, csak ha idegesen evett. Ilyenkor felesleges várni vagy ha bealudt felébreszteni, majd szól ha zavarja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!