Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Hogyan lehet gyorsan megbüfizt...

Hogyan lehet gyorsan megbüfiztetni?

Figyelt kérdés
2011. nov. 11. 23:24
 1/3 anonim ***** válasza:
Szopi kozben en sokszor megalltam pihenni vele (5 percenkent), jo magasra a vallamra fektettem es paskoltam a feneket, vagy simogattam a hatat (de csak felfele iranyulo mozgassal, mert igy jutnak felfele a buborekok, ha fel le simogatod, akkor a buborekok is fel le mozognak csak es nehezen jonnek ki)
2011. nov. 11. 23:28
 2/3 anonim ***** válasza:

Az én lányom- a nagyoknál is így volt - félidőben igényli a büfiztetést. Ilyenkor én is a vállamhoz emelem,a pocakja a "gödörben" van,ami a vállam alatt és a mellem felett van,közben kicsit a hátát szoktam "ütögetni".

(olyan fajin,mikor büfire készülve kiegyenesedik!:-) )

2011. nov. 12. 11:51
 3/3 anonim ***** válasza:

Ha látod hogy zavarja, akkor csak a függőleges pozíció jön be. Nálunk 1-3 hósan az vált be hogy a csípőmre ültettem, előre nézve, és kicst előre dőlve a mellkasát tartottam, csak így jött ki neki ilyenkor.

Amikor még nem zavarja, de esedékes szerinted, akkor tedd hasra és hamar kijön torna közben(ha már kicsit feltámasztja magát). Nálunk ezek mentek.

Ja, és legtöbbször nem is büfiztettem, mert az esetek 90%-ában egyszerűen nem kellett neki, csak ha idegesen evett. Ilyenkor felesleges várni vagy ha bealudt felébreszteni, majd szól ha zavarja.

2011. nov. 12. 17:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!