Anyukák akinek 2 gyereke van, és akinek az első után szoptatás alatt nem mentek gyorsan le a kilók, a másodiknál ugyan így volt? Kíváncsiságból kérdezem.
Az első terhességem alatt 21 kg-t híztam. Fél évvel a születése után lement rólam az összes, plusz még 5 kiló. Természetesen nem diétáztam. Igaz volt elég gondom, idegeskedés, szerintem nagyrészt emiatt volt a fogyás. 14 hónapos koráig szopott, akkor már 5 hónapos terhes voltam a másodikkal.
A második terhesség alatt 27 kg jött rám, gondoltam, mit nekem az, úgyis hipp-hopp lefogyok majd, mint az első után. A második gyereket 3 éves koráig szoptattam. Azóta eltelt három év (a fiók 7,5 és 6 évesek) és még mindig 5-10 kg felesleg van rajtam a második terhességi induló súlyomhoz képest. Azért nem tudom pontosan, mert négy hónapos terhesem mérték először a súlyomat, gondolom addig híztam valamennyit. Talán most indultam meg fogyás szempontjából. Ha hinni lehet a mérlegnek, április vége óta 7 kg-val vagyok kevesebb, pedig sajnos nem mozgok rendszeresen, de napi 1 óra séta van, kényelmes tempóban, édességet alig eszem, fehér cukrot, lisztet szintén. Sajnos zöldséget, gyümölcsöt sem annyit, mint jó lenne. Az utóbbi időkben egyáltalán nem esik jól :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!