Ez meddig fáj? Nektek is ilyen volt? Mit tegyek?
Ma kéthetes a picikém, szopizunk a kórházban azt mondták jól csináljuk, de 4 napja kisebesedett a bimbóm, vért szív állandóan, bimbóvédővel csináljuk, meg olyan szinten fáj h ordítok közben és olyankor nem bírom, elveszem tőle Esküszöm inkább szülnék még egyszer de ez iszonyatosan fáj.inkább fejem és úgy adom oda neki üvegből tudom h nagyon rosszat teszek így, mindig mondom na most majd odaadom neki, de mikor már bekapja ááááááááhhhhh.
Ez meddig fáj? Nektek is ilyen volt?

Nekem szerintem ez volt az egyik ok amiért nem igazáb indult be a tejem.
Minden szoptatást már remegve kezdtem. a legjobb krémeket, és védöt mindent használtam. de iszonyatosan fájt.

Hasonló volt a helyzet nálam is, pluszba volt még hozzá mellgyulladásom, kb. 5 napig irtó magas lázzal, volt majdnem 40 °C is...
A mellbimbóm olyan sebes volt, hogy a lányom véreset bukott... Én bimbóvédővel szoptatok az eleje óta, de még így is. Nekem az Avent bimbóvédő krémje hozta helyre. Állandóan kentem, nem kellett lemosni, és napról-napra egyre jobb lett. Nagyon tudom ajánlani! És ne fejj, próbáld meg bírni a fájdalmat, egyre kisebb lesz, KITARTÁS, MEGÉRI!!!
Én azóta is bekenem esténként, utolsó szoptatás után, jól hidratálja a bimbókat.

Nekem az első babámnál volt így sírtam minden szoptatás előtt de nem adtuk fel, pár hét-egy két hónap alatt hozzászokott az edzéshez a mellem és már nem fájt annyira, mindezek ellenére nem tartozott a szoptatás életem csúcsélményei közé sajnos. Ennek ellenére 1 éves koráig szopizott a fiam.
Most úgy tűnik sose lesz jobb, de megedződik a mell hidd el!!! Esetleg kihívhatnál szoptatási tanácsadót (én anno kihívtam a lalechétől egy hölgyet) aki megmutatta az összes szoptatási testhelyzetet és azokat váltogatva végül lassacskán begyógyult a cici.
Ha egy pózban szoptatod, akkor mindig ugyanott gyötri és nem gyógyul be a seb:(

Mit tegyél? Szoptass tovább.
Én kb. két hétig némán sikítoztam a szopizó babám felett, feketére volt sebesedve mindkét mellbimbóm. Bmimbóvédőt nem fogadta el (volt esze), cumisüveget nem akartam adni neki. Kentem Aventes krémmel aztán egyszer csak elmúlt a fájdalom, szépen begyógyultak a sebek is.
Én úgy gondoltam, hogy ha feladom, kímélem a mellemet, akkor elölről kezdődik az egész, ahogy újra mellre teszem, így viszont megedződött viszonylag hamar.
Borzalmas volt, de megérte, a következő babámmal is így fogom csinálni, azzal a különbséggel, hogy a krémezést elkezdem a legeslegelső szopi után.
Kitartást kívánok neked!

Az első kb. 2 hétben nekem is kisebesedett a mellem (végül is hozzá kellett szoknia a szokatlan "terheléshez"). Összeszorított fogakkal, könnyezve szoptattam. Aztán egyre kevésbé fájt, a sebesedés is elmúlt...
Már 15 hónapja szoptatok. Kitartás!!!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!