Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Ez meddig fáj? Nektek is...

Ez meddig fáj? Nektek is ilyen volt? Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Ma kéthetes a picikém, szopizunk a kórházban azt mondták jól csináljuk, de 4 napja kisebesedett a bimbóm, vért szív állandóan, bimbóvédővel csináljuk, meg olyan szinten fáj h ordítok közben és olyankor nem bírom, elveszem tőle Esküszöm inkább szülnék még egyszer de ez iszonyatosan fáj.inkább fejem és úgy adom oda neki üvegből tudom h nagyon rosszat teszek így, mindig mondom na most majd odaadom neki, de mikor már bekapja ááááááááhhhhh.

Ez meddig fáj? Nektek is ilyen volt?

2011. nov. 7. 10:35
 1/5 anonim ***** válasza:

Nekem szerintem ez volt az egyik ok amiért nem igazáb indult be a tejem.

Minden szoptatást már remegve kezdtem. a legjobb krémeket, és védöt mindent használtam. de iszonyatosan fájt.

2011. nov. 7. 10:38
 2/5 anonim ***** válasza:

Hasonló volt a helyzet nálam is, pluszba volt még hozzá mellgyulladásom, kb. 5 napig irtó magas lázzal, volt majdnem 40 °C is...

A mellbimbóm olyan sebes volt, hogy a lányom véreset bukott... Én bimbóvédővel szoptatok az eleje óta, de még így is. Nekem az Avent bimbóvédő krémje hozta helyre. Állandóan kentem, nem kellett lemosni, és napról-napra egyre jobb lett. Nagyon tudom ajánlani! És ne fejj, próbáld meg bírni a fájdalmat, egyre kisebb lesz, KITARTÁS, MEGÉRI!!!

Én azóta is bekenem esténként, utolsó szoptatás után, jól hidratálja a bimbókat.

2011. nov. 7. 11:03
 3/5 anonim ***** válasza:

Nekem az első babámnál volt így sírtam minden szoptatás előtt de nem adtuk fel, pár hét-egy két hónap alatt hozzászokott az edzéshez a mellem és már nem fájt annyira, mindezek ellenére nem tartozott a szoptatás életem csúcsélményei közé sajnos. Ennek ellenére 1 éves koráig szopizott a fiam.

Most úgy tűnik sose lesz jobb, de megedződik a mell hidd el!!! Esetleg kihívhatnál szoptatási tanácsadót (én anno kihívtam a lalechétől egy hölgyet) aki megmutatta az összes szoptatási testhelyzetet és azokat váltogatva végül lassacskán begyógyult a cici.

Ha egy pózban szoptatod, akkor mindig ugyanott gyötri és nem gyógyul be a seb:(

2011. nov. 7. 12:22
 4/5 anonim ***** válasza:

Mit tegyél? Szoptass tovább.

Én kb. két hétig némán sikítoztam a szopizó babám felett, feketére volt sebesedve mindkét mellbimbóm. Bmimbóvédőt nem fogadta el (volt esze), cumisüveget nem akartam adni neki. Kentem Aventes krémmel aztán egyszer csak elmúlt a fájdalom, szépen begyógyultak a sebek is.

Én úgy gondoltam, hogy ha feladom, kímélem a mellemet, akkor elölről kezdődik az egész, ahogy újra mellre teszem, így viszont megedződött viszonylag hamar.

Borzalmas volt, de megérte, a következő babámmal is így fogom csinálni, azzal a különbséggel, hogy a krémezést elkezdem a legeslegelső szopi után.

Kitartást kívánok neked!

2011. nov. 8. 11:18
 5/5 anonim ***** válasza:

Az első kb. 2 hétben nekem is kisebesedett a mellem (végül is hozzá kellett szoknia a szokatlan "terheléshez"). Összeszorított fogakkal, könnyezve szoptattam. Aztán egyre kevésbé fájt, a sebesedés is elmúlt...

Már 15 hónapja szoptatok. Kitartás!!!

2011. nov. 8. 14:30

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!