Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Van olyan itt aki ismeri ezt...

Van olyan itt aki ismeri ezt a tàpszert? produkte. Schlecker.com/milupa-milumil-anfangsmilch-pre-1148736001

Figyelt kérdés
ez jo vagy nem ? ezt ujszülött kortol lehet adni ugye??sos nem tudom hogy müködnek ezek még csak most fog érkezni a baba.
2011. okt. 5. 12:07
 1/8 A kérdező kommentje:
2011. okt. 5. 12:08
 2/8 anonim ***** válasza:
anyatej, ha nincs, az orvos felír tápszert
2011. okt. 5. 13:07
 3/8 A kérdező kommentje:
tudom de azt mondtàk hogy azért legyen itthon egy mindenféle képpen és kaptam egy ilyet azért kérdeztem
2011. okt. 5. 13:16
 4/8 anonim ***** válasza:

[link]

Szerintem inkább ilyet vegyél, mert ebből ha mégsincs rá szükséged, legalább nem kell az egész dobozt felbontani, és tudod is könnyen vinni magaddal. Amit küldtél azt nem látom mi van ráírva, a lényeg, hogy 1-es legyen a tápszer!! Amúgy tudsz venni patikában is recept nélkül, akkor viszont a milupa milumil HA 1-et ajánlanám, az kb 2800ft így.

2011. okt. 5. 13:36
 5/8 A kérdező kommentje:
köszi a vàlszt
2011. okt. 5. 13:38
 6/8 A kérdező kommentje:
lefényképeztem. [link]
2011. okt. 5. 13:41
 7/8 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok. Ha 1-es, akkor szerintem jó lesz azt is. De felbontás után már nem sokáig tudod tárolni, ha mégsem kéne azért írtam a másikat. De jó ez is.
2011. okt. 5. 13:47
 8/8 anonim ***** válasza:

szeritem feélesleges otthonra, nagyobb kísértés és a legtöbb eseteln felesleges ls is lenn a pótlás

2,5 éves zoptatok, de nem volt itthon soha

2011. okt. 5. 19:38

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!