Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Jól csinálom? Miért nem...

Jól csinálom? Miért nem alszik még így sem este?

Figyelt kérdés
9h kor szopi, öltözés, játék, aztán 11h- 13h-ig alvás. 13h- kor szopi + gyümi. Innentől séta, ügyintézés, ritkán alszik, max 10 percre, közben 16h- kor szopi. 19h- kor fürdés, 19.30h- kor tejpép + szopi (de ekkor már alig szopizik). Éjfélig alszik, de aztán 3 óránként szopi van (éjfél, 3h, 6h), s aztán jön a reggel. Jövő héten lesz 6 hós, 1,5 hete kezdtük a hozzátáplálást, de még csak a gyümik különféle ízeivel (alma, banán, majd körte) + a tejpép. Délután, este fejek, de a lefejt tejet sem akarja meginni, így megy a hütőben majdani főzelék higítónak. Tápszert sem akar elfogadni, csak nagyon ritkán (max 2 naponta 1X). Mit tegyek, hogy ne szopizzon ennyiszer éjszaka?
2009. ápr. 21. 11:49
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Az én 7,5 hónapos kislányom általában 1-2x szopizik éjszaka. 1x próbáltam, hogy este adtam neki tejpépet és utána szopizott, amennyi neki jól esett. Azt hittem, majd így nem fog éjjel szopizni..hát, jól befürödtem, mert nem 1-2 alkalommal ébredt, de legalább 6x. Valószínűleg a tejpép miatt nagyon szomjas lehetett, mert csak néhány percre ébredt és elég volt neki pár korty tej.
2009. ápr. 21. 11:57
 2/2 A kérdező kommentje:
S változtattál rajta? Az bevált?
2009. ápr. 21. 15:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!