23 hónapos fiam este 21-21.30között alszik el és reggel 8-8.30 kor ébred, délben már álmos, csak 13.30kor ebédelünk, van amikor 14 kor . Szerintetek ez baj? Rosszul csinálom?
Figyelt kérdés
2010. szept. 2. 21:56
1/16 anonim válasza:
Az én 21 hósom du. 3-kor ebédel, mindig alvás után. Alvás előtt 1. még nem éhes, 2. túl álmos ahhoz, hogy egyen.
Sokan "beszóltak" már emiatt, de nem tudom, mást miért zavar ez. Nem mindegy, mikor ebédel? Majd ha eljön az ovi ideje, akkor átszoktatom előtte az 1 órás ebédhez, de addigra az alvási szokásai is meg fognak változni.
Ha nem terveztek bölcsit mostanában, akkor jó így nálatok is szerintem.
2/16 anonim válasza:
Semmit nem csinálsz rosszul, nálunk pont így van, az én kislányom 21 hónapos. Este 9-10 között alszik el, reggel 8-9 között ébred. Van mikor már olyan álmos fél egy körül, hogy kimarad az ebéd (ilyenkor csak tejet iszik), és utána ebédel, mikor felébredt. Jó ez így :)
3/16 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm ,ilyet így mint nálunk hallottam csak azért kérdeztem inkább mert sokkoknál hallom hogy 12 12.30van ebéd.
2010. szept. 2. 22:02
4/16 A kérdező kommentje:
Nálunk tejet nem issza még cicizik,egyszerűen nem kell a tejet próbáltam már macis kávéval össze keverni ,de nem kell neki,meg banános ital,meg egyebek.hmmmm
2010. szept. 2. 22:04
5/16 anonim válasza:
2. vagyok. Hát az anyatejnél nincs jobb a világon! :) Gondolom, akkor azon alszik el délben :) Enyém sajna tápis volt már 3 hónapos korától, így én egy éves kora óta már tejet adok neki, ő azon szundikál el. Ebéd helyett megteszi az is, amig felébred. :)
6/16 anonim válasza:
Én is csatlakozom hozzátok, szerintem is jó így, nálunk is ez van. Csak kicsit még "durvább" mostanában. Esti alvás fél 10 körül, reggeli ébredés 8-9, utána alvás fél 1-1 körül és utána alszik, de mostanában van, hogy akár 3 órát is alszik a fiam (17 hónapos) és csak utána "ebédel" 4 körül. Én is adok neki tápszert elalvás előtt.
7/16 anonim válasza:
17hónapos kislányomnál is így van.20.-20.30-kor alszik 8-kor ébred.Olyan 10körül tudok valamit beletukmálni.Fél 1körül alszik ujra,addig elkészitem az ebédjét.Délután vevő az evésre.Elalváskor még szopizik.Engem nem érdekel mikor,csakl EGYEN.:)
8/16 A kérdező kommentje:
köszönöm lányok a válaszokat!!!nálunk ma például csak főtt kukoricát evett ebédre,néha van ilyen is hogy kevesebbet eszik.
2010. szept. 2. 22:28
9/16 anonim válasza:
18 hónapos a kisfiam. 9 körül alszik el, 8 fele ébred reggel. 1-2körül alszik el, eszik egy pár falatot, de nem sokat. Szopik és úgy alszik el.Ha délután alszik el, ébredés után gyümit vagy joghurtot kap, tejszeletet. Vacsira eszi meg a maradék ebédjét. De ha korábban kel reggel, akkor már 11 körül alszik, ilyenkor alvás után ebédel.
10/16 anonim válasza:
Normális. Nekem a kislányom este 8-kor alszik reggel 7:30-ig. Majd 11-13:00-ig. És aha felkel ebédelünk. Ez teljesen jó nektek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!