Mi van ha nem szoptatja valaki a gyerekét? Beteg lesz vagy mi történik?
"Odafigyelek az alakomra" címszó alatt én azt értem, hogy esténként bármennyire jólesne, nem eszek meg 2 tábla csokit, eljárok terhestornára, uszodába, és kenem a bőröm mindenféle krémmel (bár sajnos így is striás).
A mellem már most hatalmas (80C-ről nőtt meg 95E-re), óhatatlan, hogy megereszkedjen, ez is a terhességgel jár, illetve majdan később a szoptatással (hiába végzek mellfeszesítő gyakorlatokat naponta). A hasamon is sajna szét van repedve a bőr, hiába a millió féle kence, semmi sem segít, ez így fog maradni.
Méghogy ne szoptassak, mert féltem a melleimet? Ennyi erővel nem is fürdetek, mert kiázik a kezem, és nem is pelenkázok, mert a ruhám átveszi a büdöset, nem is ölelem meg a gyerekemet, mert bukik, és nem is szülök, mert meghízok... Jajj!!!!
19/L, 28 hetes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!