Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Mi van ha nem szoptatja...

Mi van ha nem szoptatja valaki a gyerekét? Beteg lesz vagy mi történik?

Figyelt kérdés
Mármint az anyuka megszüli a gyereket, van teje de semmit nem tesz, nem szoptat meg nem szívatja le (vagy mit szoktak azzal csinálni). Ilyenkor mi történik? Lesz ettől valami baja az anyukának?
2011. aug. 28. 16:49
1 2 3 4 5 6
 31/53 A kérdező kommentje:

Persze és veletek semmi gond nincs, micsoda tökéletes társaság van itt, ti akik felhúzzátok magatokat ilyen baromságon amihez semmi közötök? Gratulálok, lehet hogy nem úgy gondolkodom mint ti, de nem vagyok rosszabb nálatok az biztos. Akit meg ennyire zavar a kérdés az mi a francnak olvassa? Nem kötelező tudtommal, válaszolni sem. Szóval aki nem bírja most menjen innen. Engem is zavar sok kérdés, azokat nem is olvasom. Logikus.

Szóval az van, hogy ti nem értitek engem miért érdekel jobban a testem mint a gyerekem. Én meg nem értem titeket miért érdekel jobban a gyereketek mint a saját testetek.

Igen, nekem saját magam fontosabb mint bárki más. Igen, ilyen önző vagyok. Na és? Szerintem ti vagytok a legnagyobb álszentek, mikor azt mondjátok nem számít ha megnyúlik a mell, vagy ha elhíztok, mert így is imád a férjetek. Persze, imádni imád de ő sem vak és látja hogy egy dagadt lógó mellű bige lettél, csak épp nem közli mert szeret. Ettől még nem tetszel neki. vagy ez nektek nem számít? Ja persze nem, hiszen nektek csak a gyerek számít.

Én nem fogok szoptatni, nem lesz ettől semmi baja a gyereknek, enni azért adok neki rendesen és mindent megkap majd.

Én a terhesség alatt sem szedtem még fel sokat, épp csak az növekszik aminek kell, a hasam. És vigyázok is hogy ez így maradjon, nem zabálok állandóan, csak épp úgy mint előtte sőt még jobban is vigyázok mit eszek. És nem értem miért dagadnak más nők háromszoros méretűre ilyenkor. Szerintem ennek nem kéne így lennie ha vigyáznának és nem csak azt hajtogatnák hogy a gyerek a minden, más nem számít. Oltári nagy baromság.

Mondjuk ezek már eléggé eltértek az eredeti témától... de már mindegy, úgyis le akartam írni valahova. Erre való ez a sz*r oldal. Nehogy már a ti kedveteké majd magamban tartsam.

2011. aug. 30. 17:21
 32/53 xStefix ***** válasza:
Ójaj. :(
2011. aug. 30. 18:24
 33/53 xStefix ***** válasza:
Szívesen adnék neked jópár linket arról, hogy miről is szól ez az egész szoptatás, de nem tudom, elfogadnád-e, érdekelne-e. Annyira messze jársz a valóságtól... nem tudom, hogy ez a vélhető életkorodból vagy másból adódik, de bízom benne, hogy ha majd előrébb leszel a terhességgel, megszólalnak benned is az anyai ösztönök. Úgy, ahogyan lennie kell.
2011. aug. 30. 18:31
 34/53 anonim ***** válasza:

"enni azért adok neki rendesen és mindent megkap majd."

Nézzél már egy kicsit utána az anyatej immunológiája kérdésnek. Az rendben, hogy nem hal majd éhen a gyereked - de semmiféle védelmet nem kap a betegségek ellen.

2011. aug. 30. 20:04
 35/53 anonim ***** válasza:
100%
Azt hiszem ez a fenti mondokád a te szegénységi bizonyítványod, de minimum bizonyíték arra, mennyire nem állsz készen a gyermekvállalásra :(
2011. aug. 30. 20:17
 36/53 anonim ***** válasza:
88%
Kikérem magamnak , nem vagyok dagadt lógó mellű , majdnem 100%-ban biztos vagyok benne így látatlanban, hogy jobban nézek ki mint te pedig szoptatok jelenleg is. Sajnálom a gyerekedet már előre is, undorító egy "nő" lehetsz.
2011. aug. 30. 20:23
 37/53 anonim ***** válasza:
100%
Ja fontos,hogy jól nézzek ki,de ba...a meg,neked a gyerekedtől fontosabb saját magad????Mert ennél gázabb dolog nincs.Jó sz.r anya leszel.Azt még megértem valahol,hogy félted az alakod,meg a melled,de hogy bevallottan a gyereked nem olyan fontos mint magad.Szerintem inkább add örökbe,jobban jár.Annyi pár vár örökbeadandó babára,és még szeretnék is,veled ellentétben...
2011. aug. 30. 20:46
 38/53 anonim ***** válasza:
90%

Mi a fenének válaszoltok még mindig ennek a torz agyúnak.

Egyértelmű, hogy Réka és Norbi agymosott mutánsa irkál itt. Szegény nem tehet róla.

Csak azt kívánom neki, hogy a gyereke ezt egyszer olvassa el. Főleg akkor mikor ez a bige a halálos ágyán, ágyba szaró lesz. Remélem a gyereke is örökli ezt az állatnál alább való gondolkodást és beadja anyukát egy elfekvőbe.

Igen az állatnál jobban lealacsonyodtál mert még az állatvilágban is igen ritka, hogy egy állat ne szoptassa nyalogassa táplálja a gyerekét akár a saját egészségének veszélyeztetésével is.

Csak, hogy tudd két kismama is van a környezetemben, nem fogyóznak, nem is zabálnak és csodálatos az alakjuk. Nincsenek azzal elfoglalva, hogy jajj hogy fogok kinézni. Mert nagyon, nagyon sok anyuka van aki nem ilyen önző és mégis tuti, hogy jobb az alakjuk és boldogabbak mint te leszel valaha az életedben. Külsőség és felszínesség ez vagy te. És nem tudod majd az életedben a palikat sem megtartani magad mellett hiába vered így magad körül a port. Elmennek egy természetes normális nőhöz.

2011. aug. 30. 21:26
 39/53 anonim ***** válasza:
68%

"Én nem fogok szoptatni, nem lesz ettől semmi baja a gyereknek"-akkor minek írtad ki a kérdést ha ezt ennyire biztosan tudod?

A másik te miből gondolod hogy akik itt válaszoltak azok elhízottak?Én speciel két szülésen vagyok túl és visszanyertem a terhesség előtti súlyom,vagyis 54 kg. vagyok.

"Én a terhesség alatt sem szedtem még fel sokat"- várd ki a végét aztán pattogj.

Az is lehet arra figyelsz mit eszel közben meg a gyereked nem kapja meg azt amire szüksége lenne,vagy akár nem megfelelő súllyal fog születni és stb. és stb.

"Én meg nem értem titeket miért érdekel jobban a gyereketek mint a saját testetek.

Igen, nekem saját magam fontosabb mint bárki más."- nem tudom milyen neveltetésben részesültél,de valószínű anyád is hasonló hozzáállású mint te és ezt viszed tovább + genetikailag is ilyen selejtek vagytok.

Én nem tudom elképzelni hogy egy nő ennyire sötét legyen!!!Kezdek gyanakodni hogy kamu az egész!!

2011. aug. 30. 21:51
 40/53 anonim ***** válasza:
100%

Ja, irtam meg az elejen valahol, de felesleges volt. Szerintem is kamu a kerdes, mert ennyire onzo, egoista no nem letezhet, ha sajat gyerekerol van szo, nem hiszem el...:(

Mirol beszelsz? Logo mellu kover nokrol? Es? Nem a tested a lenyeg ezen a vilagon. Neked fontosabb a tested, mint a gyereked egeszsege? Mert ok, ha valaki nem tud szoptatni, de onszantabol ki, az aki egy ilyen dologrol lemond? Hat ez akkora butasag.

Es en sem hiztam meg, a mellem sem log, sot. De, ha nem igy lenne, akkor sem tortenne tragedia. Egyebkent, vigyazgatsz te akarmennyit az alakodra, ugyis a genetika dont. Nem a szoptatas fogja elvenni az alakodt. Aaaaa, nem hiszem el, hogy igaz ez az egesz, ilyen nem letezhet!

2011. aug. 30. 23:40
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!