Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Meddig fog még hullani a hajam?

Meddig fog még hullani a hajam?

Figyelt kérdés

1 hónapja hullik, 4 hónapos a babám.

Nektek mikor állt meg a hajhullásotok?

Ha ez sokáig tart tuti megkopaszodom:(

2011. aug. 23. 11:50
 1/7 anonim ***** válasza:
0%
Amíg van.
2011. aug. 23. 11:59
 2/7 A kérdező kommentje:

ez tetszett:)

Akkor pontosítok; Meddig fog még csomókban hullani?

2011. aug. 23. 12:05
 3/7 anonim ***** válasza:
Bár nem csomókban hullott a hajam, de azért nem volt kellemes...nekem kb. 4 hónapig hullott erősen, és utána még pár hónapig egy kicsit.
2011. aug. 23. 12:08
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszi a választ!
2011. aug. 23. 12:24
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem akarlak elkeseríteni, de lehet, hogy még jó pár hónapig hullani fog a hajad.

Nekem is így volt. Alapból vékony szálú, kevés hajam van, és nekem is csomókban hullott hónapokon keresztül. Szinte már a fejbőröm is kilátszott oldalt, mikor összefogtam. Én is nagyon elkeseredtem! De aztán ahogy teletek a hónapok, szépen abba maradt és elkezdtek nőni a babahajak! Hurrááá! Most 13 hónapos a kisfiam, még mindig szoptatok naponta 3-szor, de már nem hullik a hajam (csak ami normális).

A hajhullás a hormonális hatás miatt lehet. Neked is rendeződni fog a dolog. Addig is ne keseredj el! Nem fogsz megkopaszodni, csak jóval kevesebb hajad lesz! De vissza fog erősödni, hidd el!!!!

2011. aug. 24. 14:37
 6/7 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó!Nagyon köszönöm a biztatást!Majd csak kibirom valahogy azt a pár hónapot!...(aztán egyszercsak a kopasz kövér nőnek eltűnik a hája és visszanő a hajkoronája:)
2011. aug. 24. 23:11
 7/7 A kérdező kommentje:
milyen költői vagyok..azt hiszem le kéne feküdnöm...
2011. aug. 24. 23:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!