Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Meddig fog még így hullani a...

Meddig fog még így hullani a hajam?

Figyelt kérdés
8 és fél hónapos a kisfiam és még naponta többször szpizik. A születése óta hullik a hajam, azt hittem ez majd idővel csökkeni fog, de sajnos nem. Sőt úgy tűnik,mintha egyre több hajam hullana ki. Másnál hogy van ez?
2009. dec. 2. 20:08
 1/4 anonim ***** válasza:
nekem kb 3 hónapos korától úgy 2 hónapig hullott, de folyamatosan. Volt hogy hajmosáskor 3 marék hajat dobtam ki. Nagyon megijedtem, de adódott egy kis fodrászkodási lehetőség. na , mondom , élek vele, segítek a hajamnak "megújulni" Utána lassan , de abbamaradt.
2009. dec. 2. 20:15
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Mi most 6 hónaposak vagyunk nkem is hullik nagyon. Voltam fodrásznál egy pár hete azt mondta nincsen semmi baj mert nagyon sok új hajam van. Ami meg hullik a szüléssel jár. Reggelente 3 marokkal van de nap közbe is sok kihullik szegény babukámon több haj van mint a fejemen egyszerűen nem tudok vele mit kezdeni ha megfésülködök többször az segít de még így is rengeteget elhullajtok rá. Egyszer maj csak elmúlik.
2009. dec. 3. 07:21
 3/4 anonim ***** válasza:

Én is voltam fodrásznál, ez segített valamennyit. A doktornő azt mondta h nem a szoptatástól van, hanem a szüléstől.Most a tél előtt meg petróleummal fogom lekezelni, ez megerősíti a hajhagymákat, gyógyszertárba, bevásárlókpkba lehet kapni.

5 hónapos anyuka

2009. dec. 3. 07:49
 4/4 anonim válasza:
Amikor terhes vagy, rengeteg vitamint szedsz ugye, és a hormonaid is segitik jobban felszivodni a vitaminokat, amikor megszülsz, felborulnak a hormonok, és kell egy kis idő, mig helyreállsz, ezért hullik a hajad, nekem is hullik, bár én még nem szültem, kivi vagyok milyen lesz szülés után.ha megkopaszodok akkor majd irok, hogy legyen mitől félnetek :))
2009. dec. 3. 08:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!