Mit tegyek? Elkezdett hullani a hajam de még nem drasztukusan? Szptatok 3,5hós a babóm.
Figyelt kérdés
2010. máj. 17. 08:04
1/9 anonim válasza:
semmit:) de tényleg, kb. 2 hónap és magától megáll. Nekem csomókban hullott, most megint oké. Hormonális hatás okozza, állítólag terhesség alatt jóval kevesebb hajunk hullik ki, ezt "pótolja" a szervezet.
2/9 anonim válasza:
igen, igaza van az elsőnek. én kétnaponta vettem elő a porszívót. ma már semmi gond (11 hós a baba)
3/9 anonim válasza:
Szörnyű! Nekem már halántékban alig van hajam, nekem is 3,5 hós. Tudom én is, hogy normális, de akkor is rémisztő!
4/9 anonim válasza:
1,5 éves a kismanóm, és most vettem észre, hogy rengeteg rövid hajszálam van a homlokomnál. Szerintem nekem most kezd visszanőni, ami kihullott.
Szóval szerintem van remény!:)
5/9 anonim válasza:
Igen, hormonok is okozzák. Nekem várandósság alatt is volt idő, hogy nagyon hullott a hajam. A dokim vasat írt fel és elkezdtem használni egy szuper hajszeszt és 2 hét alatt megállt a haj hullás. Most 3,5 hós a kisfiam és nekem is elkezdődött a hajhullás. Szedem a vasat, használom a hajszeszt és megállt a hajhullás.
6/9 anonim válasza:
2 hónapja tettem fel itt ugyanezt a kérdést, akkor volt a lányom 5 hós. Eszméletlen mennyiségű hajszálat szedtem össze mindennap, de most 1 hete leállt a folyamat, alig hullik, viszont nekem is rengeteg pici hajam van a homlokom táján.
7/9 anonim válasza:
Nem sokat tehetsz. Szedj vitamint. Ez természetes. Nekem is iszonyatosan hullott, az 5. hónap végére megállapodott.
8/9 A kérdező kommentje:
kösz lányok azért ez durva!
2010. máj. 17. 22:14
9/9 anonim válasza:
Én is naponta takarítok, így is napi több alkalommal szedem ki a kisfiam markából a hosszú hajszálamat.4 hónapos, remélem nem tart már soká!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!