A szoptatás befejeztével kórosan elkezdett hullani a hajam -tudom hogy ez így szokott lenni- de mégis hogyan takarítsam a lakást?
Tudom, hogy furcsa a kérdés, de nem vicc!!! A hajam, mindenütt ott van.Az egy dolog, hogy a földről össze tudom szedni,de egyszerűen mindenhol ott van a lakásban...és undorító így a lakás.Arról nem is beszélve, hogy a föld is csak akkor lenne hajmentes, ha kb félóránként takarítanék...
Azért aggódok, mert a kislányom lassan már kúszni fog, és attól tartok ő fogja megenni a hajamat...illetve vendégeket is tök ciki hívni, mert rájuk is folyton kerül a hajamból.
Van ezzel másnak is gondja?
Másképp nem is hordom, csak összefogva. Nem is mosom olyan gyakran...nehogy azzal is több hulljon ki.
Tudom, másnak legkisebb gondja is bőven nagyobb ennél...de nem tudom mit tegyek.
Eleinte az zavart hogy hullik és alig marad, de mostmár inkább a lakás zavar. :-((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!