Szoptatás befejeztével mivel próbálkoztok lefogyni? (akinek kell persze)
Figyelt kérdés
2009. máj. 3. 09:01
1/3 anonim válasza:
Én napi 20 percet hullahoppkarikázok. Fogyni is szeretnék, de elsősorban a derekamra rakódott zsírpárnáktól szeretnék megszabadulni. Még csak pár napja csinálom, így eredményről nem tudok beszámolni, de azt érzem az izmaimon, hogy jó helyeken mozgat meg.
2/3 anonim válasza:
Hullahopp az jó, de csak a fa, mert a műanyag az nagyon könnyű. Megnéztem a fa 5-ször olyan drága, mint a műanyag, úgyhogy én töltöttem bele rizst.
Én még napi 45 percet szobabiciklizem, meg iszom a fogyasztóteát.
5 kg lement 2 hónap alatt. De ezzel vigyázni kell, 2 hónapnál tovább nem szabad inni, mert tönkreteheti a bélbolyhokat.
3/3 anonim válasza:
Hasizom gyakorlat, futás, jóval kevesebb kaja. Elég hatásos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!