Ne nevessetek, de én a pisis pelenkákat méregetem. Ezek szerint van elég tejem?

A babamérlegeken van olyan funkció, ami átlagolja a kapott eredményeket, nem kell nyugton feküdnie rajta.
De ha a te mérlegeden nincs, akkor a védőben lemérik havonta egyszer, bőven elég annyi.
Szerintem ez a csúcs a betegesen aggódó anyukák körében, pisis pelusokat méregetni.

Ha a pisis pelusokat méred, azzal közelítőleg sem fogod megtudni, mennyit eszik.
Oké, hogy pisil 700 g-ot, de azért nyilvánvaló, hogy ennél jóval többet eszik, hiszen az ételt hasznosítja is, elvégre nem egy szűrő az a gyerek, hogy felül betöltöd, alul meg kifolyik:)
Ha a pelusban van 700g, akkor biztosan sokkal többet eszik a 780-nál. Szerintem hagyd abba a pisi méregetését, ennek semmi értelme nincsen. Csak nyugi:)

arra jó a módszered, hogy megnyugodj, eszik eleget!
persze, "adagmérésnek" nem jó.
1x szoptasd meg a védőnőnél szopi előtt és után is mérd meg, hogy lásd kb. mennyit eszik 1 szopi alatt.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!