Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Szoptatós anyatársak! Ti hogy...

Szoptatós anyatársak! Ti hogy álltok a szex-el? Kívánjátok? Hogy kezelitek ezt a helyzetet?

Figyelt kérdés

Nagyon szeretem a férjem, de valahogy nem kívánom az együttlétet. Ő folyamatosan próbálkozik (lépten-nyomon)én pedig hulla fáradt vagyok, vagy szeretném a lemaradt háztartási munkát elvégezni ,amig alszik a pici.

Más is igy van ezzel?

2011. júl. 25. 09:15
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Az én babám csak 1 hetes, tehát még szó sem lehet szexről. De a párom annyit segít nekem, még éjjel is felugrik, mit segítsen, pedig nem tudja megszoptatni, hogy nekem lenne már rá energiám :) meg kedvem is. A volt férjem nem segített, ugyan ez volt a helyzet, csak szidott, és meg se moccant, igényei meg voltak. Szóval apukák(ha olvassátok), ha segítenétek, akkor fizikailag és lelkileg is változhatna a helyzet!!!
2011. júl. 25. 16:34
 12/16 anonim ***** válasza:
Én is hárítok, ha csak lehet. Nem is kívánom , és sajnos még nagyon fáj is...4 hónapos baba anyukája
2011. júl. 25. 17:53
 13/16 anonim ***** válasza:
Én sem kívánom, de nem szeretném megbántani sem, úgyhogy 'köztes' megoldás, számmal elégítem ki. Amúgy sem érzem jól magam a bőrömben, úgyhogy jobb ez így. :) De mégsem mondhatja, hogy hanyagolom. :)
2011. júl. 26. 21:27
 14/16 A kérdező kommentje:

Hát nem tudom meddig lehet hárítani...

Valamit ki kellene találni....(bár nem értem, hogy Ők miért nem értik meg...)

2011. júl. 28. 13:48
 15/16 anonim ***** válasza:
Mi hetente egyszer szeretkezünk a párommal. Valahogy úgy alakult, hogy a vasárnapok nyugisak, délután szunyókál a kislányunk és olyankor mi is "sziesztázunk" egyet. Nekem hiányozna is, ha nem lennénk együtt. Egyébként 4 hónapja szültem, a férjem pedig segít a házimunkában. Önként!
2011. júl. 29. 00:19
 16/16 anonim válasza:
Szerintem ne hanyagold el aput. Tudom h hulla vagy estere,en is....de bar o sosem probalkozott (megertette, meg konnyitett magan)en mindig kezdemenyeztem es ha szex nem is jott ossze, mert nekem fajt szules utan, de megtalaltam a modjat hogy kielegitsem. 5 honap utan ment a szex fajdalom nelkul, mostmar ujra elvezem. Legyen fel orad apura is 1x egy heten legalabb, mondjuk mikor korabban sikerul elaltatni picurt.Vedd azt az idot befektetesnek, ami kesobb hoz hasznot vagyis nem megy tonkre a kapcsolatotok.
2011. júl. 29. 08:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!