Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Szoptatós anyatársak! Ti hogy...

Szoptatós anyatársak! Ti hogy álltok a szex-el? Kívánjátok? Hogy kezelitek ezt a helyzetet?

Figyelt kérdés

Nagyon szeretem a férjem, de valahogy nem kívánom az együttlétet. Ő folyamatosan próbálkozik (lépten-nyomon)én pedig hulla fáradt vagyok, vagy szeretném a lemaradt háztartási munkát elvégezni ,amig alszik a pici.

Más is igy van ezzel?

2011. júl. 25. 09:15
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
0%

én is így vagyok ezzel,és pont ahogy írtam az én párom is lépten-nyomon próbálkozik:) talán most már kicsit jobb helyzet,türelem kell hozzá.ez most lehet,hogy durván fog hangzani,de már 5hónapos a babám,de még csak tegnap próbálkoztunk először,nem is jött össze.de elvagyok én most a szex nélkül,inkább a babát imádom mint az apukát:)

Vagy ez nem normális ilyenkor??:)

2011. júl. 25. 09:26
 2/16 anonim ***** válasza:
49%
Hát igen.... Nekem megértő volt, olyan helyesen próbálkozott, nem volt szívem nemet mondani, bár nemigazán kívántam, azaz inkább nem úgy, mint régen, ettől függtlenül jó volt. De kisfiam 3 hónapos, most jutottam el odáig, hogy én kezdeményeztem...
2011. júl. 25. 09:26
 3/16 anonim ***** válasza:
70%
Off: inkább a babát imádom, mint apukát? Ez azért nem így van. Sok kapcsolat ezen bukik meg, mert apuka mellőzve érzi magát, jogosan, tegyük hozzá. Mindegyik más. Máshogy szereted a gyerekedet és máshogy a férjedet. A helyedben meglepném egyik este... Biztoi örülne neki ennyi hónap után.....:)
2011. júl. 25. 09:50
 4/16 A kérdező kommentje:

Nagyon sajnálom én is szegényt, de úgy kell rávenni magam...

Nem értem, hogy miért nem érti hogy nem megy még a dolog. 2 hónapja nem aludtam, kupis a lakás, zavarnak a rajtam maradt kilók, szóval szinte már zaklatának veszem szegény próbálkozásait..-hogy tud a szexre gondolni, amikor ragad a konyhapult:-)?

2011. júl. 25. 10:30
 5/16 anonim ***** válasza:

Hát ezaz!!A kupi engem is zavar,és sokszor nagyon fáradt vagyok,mert persze akkor alszik el a kislányom mikor én már nagyon felébredtem,így sose tudok vele együtt aludni.a párom meg mondogatja,hogy ez nem is munka amit én csinálok,meg hogy mért nem alszok nappal..

És igen,sajnos nálam most úgy van,hogy jobban imádom a kisbabám mint apát..remélem ez átfordul ha nem lesz ennyi teendő és aggodalom!

Tegnap este egyébként kicsit "letámadtam" a párom,de mondom nem jutottunk messzire,mert fájt:( De neki már ez sokkal több volt a semminél!:)idő idő

Egyébként első voltam,bár gondolom kiderült:)

2011. júl. 25. 10:40
 6/16 A kérdező kommentje:

Kedves Első:-)

Nem tudom más hogy csinálja. El vagyok úszva a házimunkával, ami zavar. De csinálni nincs erőm, vagy ha hozzálátok, tuti felébred a picur. (2 emberes, hasfájós gyöngyszem) Ha nem kell ringatni, akkor nézegetem, foglalkozom vele...aztán szoptatás és kezdődik minden előlröl. kb. 20-30 szabad percem van. (most is itt ülök:-) ahelyett hogy takaritanék...

2011. júl. 25. 11:02
 7/16 anonim ***** válasza:
Egyik váalszoló vagyok...Ugyanígy vagyok....ha van egy kis időm, ide ülök...ahelyett, hogy takarítanék...:)
2011. júl. 25. 11:17
 8/16 A kérdező kommentje:

Tegnap gyártottam 5 kis cetlit, amire felírtam valami háztartási munkát pl: fürdőszoba kisikálása és egy torna gyakorlat:-) pl. Leg magic + 20 perc Rubint Réka:-)

Hétfőtől péntekig, minden nap húzok egyet:-) Talán sikerül összekaparni magam:-))

2011. júl. 25. 11:23
 9/16 anonim ***** válasza:
36%
Nekem 2 fiam van,egyik kicsi,másik pici és én sem kívánom annyira a sexet,de soha nem mondok nemet,mert azért azt meg kell érteni,hogy apának ugyan úgy vannak igényei,mint előtte.Szerintem veszélyes dolog,ha ilyen hosszú időn keresztül nincs sex,egyrészt a kapcsolat rovására megy,másrészt elég sok nő rohangál rajtunk kívül a nagyvilágban.
2011. júl. 25. 13:31
 10/16 anonim ***** válasza:
48%

A szoptatás nekem is hónapokig befolyásolta a kedvet. Nálunk úgy van és volt mindig, hogy kedvem ellenére soha nem tettem, ha nem akartam, nem volt erőm, a férjem nem erőltette, megértette, hogy most inkább aludnék. Ugyanez van fordítva is, ha neki nincs ereje, kedve, hangulata, akkor én is megértem. Az a jó, ha kölcsönösen egymásra vannak hangolódva a felek.

Nálunk úgy van a három gyerek mellett, hogy a szombat a nagytakarítós nap. Ilyenkor az egész család együtt dolgozik, végigtakarítjuk a házat. Nem mindent nekem kell csinálnom, így nem is vagyok olyan fáradt. Ha éppen fut a ház néha, az sem tragédia.

A lényeg, hogy lelkiekben is rá kell készülni.

2011. júl. 25. 13:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!