Hogyan fogadjam el, hogy bármennyire kűzdök, nem elég a tejci?
(fili)
23:36 teljesen egy véleményen vagyok veled.És gratulálok neked.
Kérdező: Azt írod, hogy 2 hetes volt és megindult jól a tejed.Honna tudod, hogy nem nő a mennyiség. A babák szoktak sírni és itt a csapda az anyukák azt hiszik éhes és hozzányúlnak a táphoz.!!Ha megindult az megy is ha igény szerint szoptatod amikor kéri. Most jön a 6 hetes ugrás és ez egy kis stresszel jár.Viszont ha rákapatod a cumis üvegre és a tápra egyenes arányban tűnik el a tejed. Ha eleged van az okoskodókból nem is értem ezen az oldalon mit vártál. A döntésed megerősítését vagy okoskodók tanácsait? Itt mindkét oldal a maga igazát bizonygatja. Azt neked kell eldönteni mit szeretnél.
És azt nagyon okosan leírtad, hogy a babád igényei napról napra nőnek. He ezt csak ciciből kapja automatikusan nő a termelt mennyiség. De ha tápozod,.... de úgy látom a többit te is tudod. És azt érzem Te szeretnéd szoptatni és tudod is:))Egyébként az anyák 5% nem tud szoptatni ha itt ezen a fórumon összeszámolnád hányan írják, hogy nem tudnak, meghazudtolnánk a tudományt. Vagy a világ összes szoptatni nem tudója itt gyült össze? [link]
Ezt azért érdemes olvasgatni.
Nem értettem félre a sírását, sőt nem is értettem, hogy miért sír.
Szülés után állandóan szopiztunk, csecsemős nővérek segítségével. Technika jó volt, meg is dicsérték a babámat. Aztán sírt, este sírt, nem aludt.
Vissza kellett mennünk két hét múlva kiütések miatt a kórházba, és ott ahogy lemérték, kiderült, hogy RENGETEGET fogyott, és mértek egy szopit. Összesen 10 grammot bírt kicincálni belőlem. Hát ezért sírt. A bababarát kórház (TÁPSZER TILOS) is húzta a száját, és javasolták, hogy irassunk fel tápit. Hát van ilyen. Pedig ott is azt szajkózták állandóan, hogy csak az nem tud szoptatni, aki nem akar. Aztán csak beismerték, hogy nálam nem a fejben dőlt el. Azóta mérnem kell,mert kell a kontroll, és hát most sem elég soha. Pedig igény szerint, állandóan szoptattunk, és mindent úgy csináltunk, ahogy a tanácsadók tanítják. És ezzel nem vagyok egyedül.
nagyon féreértettetek, én nem írtam, hogy okoskodásnak tartom a tanácsokat, és azt, hogy kűzdeni kell!!! - egyáltalán nem vettem rossz néven amiket írtatok, higgyétek el iszonyat lelkis vagyok, mindent megteszek , de egyenlőre nem hogy javúlna , romlik a helyzet :( Kell neki a pótlás , pedig cicre teszem amikor csak lehet - de ennek is van határa, tegnap már ott tartottunk ,hogy cicizett 1 órát, felvettem büfizni, direkt figyeltem az órát 8 perc múlve jött a keserves sírás ( meg tudom különböztetni, mivel hasfájós is), mondtam, okés, várok 20 percet, s visszateazem cicire - eredménye: tépte, ráncigálta szegény a mellem, tiszta víz volt a fejecskéje, annyire kűzdőtt még 20 percet mindegyik cicin , majd lemértem, 5 grammot evett!!!!!!!!! most is azt mondjátok hogy ezt kellene folytatnom??? Én soha nem montam rosszat arra, aki azt javasolta erőltetni kell, megfogadom a tanácsokat, kérlek ti se beszéljetek úgy "rólunk" mint egy utolsó rongy emberről, nem erről szólt a kérdés!
Köszönöm a válaszokat!
(fili)
Tudom szegénykém most kivagy borulva és érzékeny vagy.
Nem bánt itt senki sőt csak drukkolunk.
És különben is látjuk, hogy mindent megteszel sőt az a baj, hogy állatira stresszelsz.
Godolj bele a természeti népek mit teszenek. Semmit.
Nem kaptak ennyi információt, ami meghülyíti az embert.
Nincs semmi pótlásuk csak a cici. Nincs mérlegük.stb.
A mennyiség nem látványosan nő. Ezt a babád igénye fogja szépen lassan emelni, ha nem táplálsz mellé.
Annyira el vagy keseredve érthető módon. Nem tudom hívtál-e már szopis tanácsadót. Hátha lakik a környéketeken.
Utolsó (amikor az eset történt 4 hós volt a baba)! És igen, attól még, hogy 2 hétig szenvedtem a tejemmel, és tápit kapott kiegészítésnek, még kizárólagosnak tartom magam, mert visszaállítottam a tejmennyiségemet, és újra csak anyatejet kapott!
8 hós szopis baba anyukája
Nekem ami bejött, az a görögszénamag.
Illetve szoptatás előtt, mindig melegvízzel zuhanyoztattam a melleim, attól bedurrantak rendesen. Főként este csináltam ezt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!