Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Sokan vagyunk, akiknek nem...

Sokan vagyunk, akiknek nem jön össze a baba bármennyire is szeretnék?

Figyelt kérdés

Szerintetek mi lehet az oka a sikertelenségnek?

Hogy vészelitek át a hónapról-hónapra történő csalódást?

Milyen gyógyszereket, gyógynövényeket, kezeléseket próbáltatok már ki a siker érdekében?

Mióta próbálkoztok, mennyi idősek vagytok?

2011. szept. 14. 11:23
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:

szerintem a sikertelenség oka sok lehet. biztos van benne valami, hogy a rágörcsölés nem segít, a stressz se.

átvészelem a csalódást mert muszáj, nem állhat meg az életem, dolgoznom kell tovább, de reggelente amikor felébredek valahol ott legbelül szomorú vagyok.

gyógyszereket nem szedtem, vitaminokat szedek, meg terhes vitamint, de utóbbit csak akkor ha épp eszembe jut akkor bekapok egyet aznap.

1,5 éve próbálkozunk 30/N

2011. szept. 14. 11:44
 2/20 anonim ***** válasza:
27%
Ne görcsölj rá, attól csak azért se fog sikerülni. Lazulj el.
2011. szept. 14. 11:57
 3/20 anonim ***** válasza:
Mi 8 hónapja próbálkozunk az első babával, 28 éves vagyok. Én folyamatosan vezetem a hőgörbét (az orvos mondta), meg minden hónapban kipróbálunk vmi újat. Pl. két naponta vagyunk együtt, aztán naponta, ovutesztelek, most a teákat akartam kipróbálni, de amikor kedtem a cickafarkkal, visszahozta a mensim, pedig már elmúlt volna. Szóval eléggé megijedtem, hogy felborítom a ciklusomat, ezért már többször nem ittam. A férjem el kezdte szedni az E-vitamint. Egyébként amikor kb. 2 hónap után elmentem a dokihoz éves rákszűrésre, azt mondta, hogy ha nem sikerül teherbeesnem, akkor akkor menjek vissza a 6. hónap után. Most úgy döntöttünk, hogy ha ebben a hóban nem sikerül, megyek a dokihoz. De nagyon nehéz, főleg, hogy mindenki azt mondja, hogy ne görcsöljek rá, viszont arra még nem jöttem rá, hogy hogyan tegyem ezt.
2011. szept. 14. 12:15
 4/20 anonim ***** válasza:
100%

Én a végén azt akartam, hogy ne is legyen gyerekem. Haragudtam magamra de már nem is akartam és akkor jött össze. Az első olyan hónapban, hogy azt mondtam, hogy nem kell baba.

3 év után sikerült spontán.

2011. szept. 14. 12:49
 5/20 anonim ***** válasza:

én tudom az okát a sikertelenségnek... letávolították mindkét petevezetékemet endometriózis miatt. most készülünk a lombikra.

nekem már a betegséget is iszonyú nehéz volt megélni, feldolgozni, aztán ez a műtét (ami a negyedik volt...)

nagyon nem szedek semmit, de voltam már akupunktúrán és talpmasszázson (akkor még volt petevezetékem)

4 éve tudok az endoról, 2 éve próbálkozunk 33 vagyok

2011. szept. 14. 12:53
 6/20 A kérdező kommentje:

Sajnálom azért, hogy ennyi sorstársam van:(((

Mi lassan 2 éve szeretnénk babát. Kiderült, hogy alacsony a progeszteron szintem, azóta szedetik velem a Clostyt....ez lesz majd a 4. hónapom, de én már nem akarom szedni....attól, hogy még csinál szép nagy tüszőket, úgysem fog tudni beágyazódni, hiszen nem termel a szervezetem elegendő mennyiségű progeszteront:(

Hogy ez miatt ne sikerülne évekig teherbe esni, nem orvosolható? Már kicsit én is elfáradtam:((

24é

2011. szept. 14. 12:55
 7/20 anonim ***** válasza:

Kicsivel több, mint 3 éve próbálkozunk.

Hormon vizsgálatom megvolt, minden jó.

Férjem is volt már vizsgálaton, eredmény jövő héten lesz.

Holnap kezdem a 3. clostis hónapot, ha nem sikerül, akkor átjárhatósági lesz.

Az elején rosszabb volt a sikertelenség, most már kevésbé, főleg, hogy a görbém sosem hazudik.

Egyre nehezebb elhinni, hogy nekünk is sikerülhet egyszer.

Férjem 30, én 23.

2011. szept. 14. 13:11
 8/20 anonim ***** válasza:

kedves utolsó.

pedig a korod megvan hozzá, hogy teherbe ess. Ilyenkor a legfogékonyabb a szervezet. együtt érzek veletek.

első voltam.

2011. szept. 14. 13:14
 9/20 A kérdező kommentje:

Hát igen, akkor az utolsó előttivel sajnos 1 cipőben járunk:( Én is nemrég töltöttem be a 24-et, de a korom miatt tényleg most kellene a legkönnyebben teherbe esnem....ennek ellenére mi is már lassan 2 éve próbálkozunk. :((

Párom 24 éves...

2011. szept. 14. 13:23
 10/20 anonim ***** válasza:
100%
Lányok fel a fejjel! Mi is lassan 3 éve próbálkozunk, és 3 napja pozitivat tesztelek!!! Még nem merem elhinni,hiszen az első 3 hónap kritikus. Nekem is anno a progeszteronnal volt baj,szedtem rá mindent. Volt átjárhatóságim és a férjem spermavizsgálata is jó volt. Aztán 3 hónapja 4D utrahangon megnáztek és mondték,h extra módon hátrahajló méhem van,azóta gyertyában álltam pé-nél,amit ovu tesztel figyeltem. Ez a hónap volt,amire azt hittem,h biztos nem jön össze,erre tessék. Annyiszor mondték,h lazuljak meg ne akarjam annyira, de ez nem igy megy...
2011. szept. 14. 14:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!