Sokan vagyunk, akiknek nem jön össze a baba bármennyire is szeretnék?
Szerintetek mi lehet az oka a sikertelenségnek?
Hogy vészelitek át a hónapról-hónapra történő csalódást?
Milyen gyógyszereket, gyógynövényeket, kezeléseket próbáltatok már ki a siker érdekében?
Mióta próbálkoztok, mennyi idősek vagytok?
:))) Teljes szvből GRATULÁLOK azoknak akiknek sikerült!!!!
Az egyik hozzászólótól kérdezem, akinek közel 3 évig nem jött össze a baba, hogy milyen gyógyszereket szedett alacsony progi szintre? és abban a hónapban amikor sikerült szedett e valamit?
:)
Kedves kérdező és a tööbbi sorstárs!
3-ik válaszoló vagyok az első oldalrol!
Nekem sem volt rendesen peteérésem még a clostitol sem. Utána kaptam tüszőrepesztő szurit 2 hónapban, semmi. Utána átjárhatósági: kiderült endometriózisom van, egyik petevezetőm nem átjárható a másik petefészkem pici és nem jó hejen van. 1. sikertelen lombik tavaj októberben. 2. sikertelen lombik most márciusban. A férjemmel minden oké.
Ehez képest most 13+4 hetes kismam vagyok. Természetes uton fogant , ahogy írtam , feladtam. Mert teljesen ki készültem. Novemberben lett volna a következő lombik de arra már nem is akartunk menni. Amikor utoljára megjött, sírtam , orditottam, szó szerint. Tényleg azt éreztem, hogy már nem is akarok babát. Aztán mikor következőnek meg kelett volna, hogy jöjjön, nem jött. Eszembe sem jutott, hogy terhes lehetek mert nagyon görcsöltem. a 38.-ik napon egy bazi nagy pozitívat teszteltünk! Még most sem tudom felfogni, hogy sikerült. És az orvosok sem. mert az endometriózist sem kezelték nálam.
3 évbe telett és most 33 éves vagyok.
Ittuk a Szabó Gyuribácsi féle babaváró teakeveréket! Biztos vagyok benne, hogy ez segitett!
Ugyhogy kérlek benneteket , tényleg ne görcsöljetek rá. ne számolgassatok, ne hőmérőzzetek. A sorsot nem lehet kielőzni. Sikerülni fog mindenkinek, meglátjátok!
Egy nagyon boldog kismama!
Szia, mi 3,5 éve próbálkozunk, én 29(N), a párom hamarosan 37 lesz, első gyerek lenne. A sikertelenség okáról még sajnos semmit nem tudunk, most fognak kezdődni a kivizsgálások, remélem, választ kapunk a dolog miértjére...
Hőgörbét én is vezettem, egy időben ovuteszteltem is, már egy ideje nem, de most az orvos tanácsára újrakezdem azt is. Barátcserjét szedek, cickafark-palástfűtea kombót iszom, vitaminokat szedek (vas, C-vitamin, B-vitaminok, folsav). Hát úgy tűnik, nem olyasmi a probléma, amin a fentiek segítenek, mert év elején kezdtem ezeket szedni-inni, de még mindig csak várakozunk.
Őszintén? Már kezdem eléggé egykedvűen megélni a mensiket, nem vág annyira földhöz, mint eleinte. Az már annál inkább, hogy körülöttem akkora bébibumm van, amekkorát még nem láttam, és én ebből kimaradok...
Ja kérdező azt hittem Te is 30é körüli vagy! Mivel ilyen fiatal, akkor még annyira nem is vészes, neked ha szerencséd lesz még 30é előtt összejön..
33é, lassan 2éve próbáljuk! Mindig is nagy családot szerettem volna és olyan 28é előtt, legalább 2őt..nem tudom összejön-e, 1 is??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!