Hogyan fogadjam el, hogy bármennyire kűzdök, nem elég a tejci?
Tipp.Fogalmam sincs működik-e, de ha kipróbálod, írhatnál, hogy használ e, mert miután elapadtam, nekem akkor mondták ezt a módszert.
Házi zsírral kend be a melled jó vastagon este.Fóliával tekerd körbe a mellkasod, és még bugyoláld körbe magad türcsivel.Ezt rajta kell hagyni 1 éjszakát, és ha a pici fel kel éjjel egyszer kibírja a tápit.
Ha kipróbálod szólj léci, hogy működött e...Állítólag ettől sok tej tud lenni!!
Szerintem egy próbát megér.
Én azt nem értem, ha valaki nem tud szoptatni, akkor miért jön ezzel, mert másoknak könnyű és rengeteg teje van.
Én például két óránként szoptattam a fiamat és hat-nyolc hetesen tudod mennyit szopott 30 grammot, a maximuma 60 gramm volt.És fejni soha nem tudtam egyetlen grammot sem. Egyetlen különbség van, nem adtam fel, nem adtam tápszeres pótlást, pedig voltak nehézségeim (amikor a kórházban felírták a tápszert és csak orvos barátnőm közbenjárására tettek le erről, meg a depressziós korszak, amikor sírtam heteken keresztül a szoptatás miatt meg tej miatt, hogy legalább egyszer mutatna mennyiséget a mérleg, közben hipoton volt a babám, a császáros sebem begyulladva) és fellélegeztem amikor 6 hónapos lett, ott kezdtem élvezni a babázást, na meg a szoptatást, mert ahogy lenyugodtam egy éves koráig nem tudtam csak kóstoltatni, úgyhogy anyatejen élt.
Egyébként kérdező szerintem növekedési ugrás van, teljesen természetes, hogy kevés neki a tej, aztán beállt volna, ha kitartasz, hülyeség hozzápótolni, várni kellett volna, hiszen így egyre kevesebb lesz a tej.
Havi több, mint 1 kg-ot hízott, az alkalmankénti 30 gramm anyatejtől, mit kellett volna néznem? Ja, tudom persze, hagyni a fenébe és a gyári sz@rból tömni bele, a csomagolásra írt mennyiséget.
Bocs, nem tettem. Mert én meg nem olyan vagyok. Tudod, mikor a kórházból telefonáltam orvos barátnőmnek, azt mondta, bármit és bárhogyan, csak tápszert ne. Na akkor? Pedig ha valaki ő nyilván tudja, mi is az a tápszer és miért nem kéne egy újszülöttnek, csecsemőnek adni.
Ja tudom, mert például gyárban gyártják és a múltkor is vissza kellett hívni egy neves gyártó termékét, mert véletlenül egészségre káros mennyiségű akármi került bele. Most is kivontak egy fajtát a forgalomból.
Nem vitázom, mert nincs min, de több tiszteletet az igényes édesanyáknak, és próbáljátok már ne leősanyázni meg egyéb megjegyzéseket tenni rájuk.
Egyébként meg, igen szoptatós anyaként nem élveztem a babázást, csak egy idő után, mikor már szóba sem került a tápszerezés. De itt nem úgy jön le, a tápszerező anyák, annyira jól éreznék magukat a bőrükben. Akkor még ez sem szempont. Sőt inkább dupla lelkiismeretfurdalás, mert én legalább abban a tudatban voltam rosszul a bőrőmben, hogy a gyerekemnek a létező legjobbat adom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!