Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Szülés után, ha nem indul be...

Szülés után, ha nem indul be a tejem, lehet adni babának cumis üvegből a HUMANA Baby vizet?

Figyelt kérdés
36 hetes vagyok és az első gyermekemnél nehezen indult be a tejem ,a baba besárgult és kiszáradt,9 napig voltam a kórházban vele ,amikor éjszaka 1 óra körül szegény babám üvöltött akkor beszaladtam a nővér szobába és kértem egy kevés cukros vizet és miután megkapta megnyugodott.Péterfyiben szültem és ott nem adnak cukros vizet csak ha muszáj,mindig azt mondták tegyem mellre.
2011. júl. 6. 23:25
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
79%

Nem véletlenül mondták. Tedd mellre.

Ha minden kötél szakad ne cumisüvegből add a vizet, hanem kispohárból. Sima üveg mokkáspohárból.

De nem fog kelleni, csak szoptass!

2011. júl. 6. 23:41
 2/18 anonim ***** válasza:
82%
...és jól teszik, hogy ezt mondják. Minél többször kap ingert a mell, annál hamarabb indul be a tejtermelés.
2011. júl. 6. 23:42
 3/18 Niburta ***** válasza:
78%
Cukros vizet neeeeee!Én tejelválasztást fokozó gyógyteát ittam( [link] ), csodát tett velem. Másnap reggelre már megindult. Minél többet éri inger a melled, annál több tej termelődik. Szoptatás után pedig mindig szívd le a maradék tejet és tedd el (kézi mellszívóval vagy gépivel).
2011. júl. 6. 23:47
 4/18 A kérdező kommentje:
köszönöm.
2011. júl. 6. 23:51
 5/18 A kérdező kommentje:
és mikor kezdjem el a teát inni?
2011. júl. 6. 23:53
 6/18 anonim ***** válasza:
60%

Inkább pohárból adj neki sima vizet és minél gyakrabban tedd ciire a babádat.

A Péterfyben egyébként nem cukros, hanem sima vizet adnak és azért is hosszasan könyörögni kell.

És sok mindent nem jól tesznek, amit csinálnak, mert mi is 4napot voltunk a Heim Pálban a hazaengedésünk után, mert iszonyú sárgán, kiszáradva adták haza a babámat.

Van olyan, hogy valakinek nem indul be a teje, nekem pl. csak a 10. nap körül kezdett beindulni, pedig simán szültem, de PCOS vagyok, addigra biztos, hogy meghalt volna a babám tápszerpótlás és babavíz adása nélkül!

Nem szabad a ló másik oldalára sem átesni!

Most is a Péterfyben szülsz?

Mert én még egyszer a kórház közelébe nem megyek, mert hiába könyörögtem, hogy adjanak tápszert, nem adtak, tudtam, hogy nagy baj lesz és a képembe röhögtek!!!

Kívánom, hogy most minden rendben legyen és induljon be időben a tejed!

2011. júl. 7. 07:51
 7/18 anonim ***** válasza:
63%
Biztos, hogy tápszert adnék neki arra az időre míg nincs tejem, főleg ha sárga is. közben persze gyakori mellretétel jöhet. felháborító, hogy hagyták kiszáradni.
2011. júl. 7. 08:08
 8/18 anonim ***** válasza:
75%
Annyira durva ezeket olvasni. Én Szent Imrében szültem, ott is nagy nehezen adtak tápszert, de legalább adtak. Akinek pedig volt már besárgult babája az tudja, hogy ilyenkor minél több folyadék kell, mert ha nem kap, súlyosbodik a helyzet.
2011. júl. 7. 08:21
 9/18 anonim ***** válasza:
Mikortól odd a teát? Nekünk rajta volt a kelengyelistán, de a kórházi védőnő mondta, hogy amíg be nem indul a tejed, addig nem, mert ha beindul, a tea meg még rátesz... Az iszonyat fájdalmas.
2011. júl. 7. 08:48
 10/18 anonim ***** válasza:
56%

2 óránként tedd mellre, és teremts nyugodt környezetet. be fog indulni.

esetleg addig adj mástól való anyatejet (sok kórházban van, csak kérni kell.)

2011. júl. 7. 09:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!