Szülés után, ha nem indul be a tejem, lehet adni babának cumis üvegből a HUMANA Baby vizet?
Nem véletlenül mondták. Tedd mellre.
Ha minden kötél szakad ne cumisüvegből add a vizet, hanem kispohárból. Sima üveg mokkáspohárból.
De nem fog kelleni, csak szoptass!
Inkább pohárból adj neki sima vizet és minél gyakrabban tedd ciire a babádat.
A Péterfyben egyébként nem cukros, hanem sima vizet adnak és azért is hosszasan könyörögni kell.
És sok mindent nem jól tesznek, amit csinálnak, mert mi is 4napot voltunk a Heim Pálban a hazaengedésünk után, mert iszonyú sárgán, kiszáradva adták haza a babámat.
Van olyan, hogy valakinek nem indul be a teje, nekem pl. csak a 10. nap körül kezdett beindulni, pedig simán szültem, de PCOS vagyok, addigra biztos, hogy meghalt volna a babám tápszerpótlás és babavíz adása nélkül!
Nem szabad a ló másik oldalára sem átesni!
Most is a Péterfyben szülsz?
Mert én még egyszer a kórház közelébe nem megyek, mert hiába könyörögtem, hogy adjanak tápszert, nem adtak, tudtam, hogy nagy baj lesz és a képembe röhögtek!!!
Kívánom, hogy most minden rendben legyen és induljon be időben a tejed!
2 óránként tedd mellre, és teremts nyugodt környezetet. be fog indulni.
esetleg addig adj mástól való anyatejet (sok kórházban van, csak kérni kell.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!