Akik fejték az anyatejet és üvegből adták a babának, azok hány hónapos korig csinálták?
Kislányunk 5 hónapos. A kezdetektől fejem a tejet napi 5-6x és üvegből kapja ( születése után 2 hónapig mérni kellett a megevett tej mennyiségét, utána meg már nem fogadta el a cicit ). Szerencsére nem apadt el a tejem, van annyi, amennyi kell a babának, kb napi 750 ml.
Kérdezném hogy Ti meddig csináltátok ugyanezt? A baba hány hónapos koráig?
Köszönöm a válaszaitokat! Akkor van esélyem nekem is, hogy kitartunk legalább 8-9 hónapos koráig.
Mi már elkezdtük az alma kóstoltatását, mert a doktornő szerint az a jó ha 6 hónapos korra már 1 étkezést ki lehet váltani... így mi betöltött 5 hónaposan kezdtük (3 napja) a hozzátáplálást.
Szia,sziasztok.
Kisfiam 6 hetes korában hagytam abba a probálkozást a szoptatással azóta fejem.Az elején minden egyes evés után fejtem.Amint átaludta az éjszakát ez olyan kb 1,5-2 hósan volt megprobáltam az éjszakai fejést elhagyni.Sikerült is és a nappali fejést is lecsökkentettem.Most napi 3x fejek és böven elég igy is atejem sőt anyatejleadó is vagyok. Napi átlagban kb 1800 ml fejek igy.Reggel olyan 8 körül,déluán 3-4 óra között és késön este fél 11 körül.
Babám 5 hónapos mult lassan kezdjük a kostolást de remélem a tejci még jó pár hónapig ilyen mennyiségben lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!