Van értelme adni az anyatejet, ha kevés van?
Betti válasza:
A 3,5-4 deci egyáltalán nem kevés hozzátáplálás mellett!Még,ha kevesebb lenne,akkor is megérné.
Nekem már az elején is kevés volt, ez alatt napi 1-2 decit érts. Adtam neki, amíg csak tudtam (mikor ez is csökkenni kezdett, akkor már nem erőltettem). Nagyon úgy tűnik, hogy volt értelme, mert addig nem volt beteg egyszer sem, amikor abbahagytam, rá pár hétre megbetegedett és utána egy hónapon belül még egyszer. :( Még ha kevés is a mennyiség, nagyon sokat számít.
De hat hónapos kor felett én azt mondom, hogy akkor menjen a szoptatás, ha az a babának és a mamának is öröm és nem terhes. Ha úgy érzed, hogy nem bírod, jó lenne abbahagyni, én azt se tartom megvetendő dolognak. Így összességében rád bíznám, de a személyes tapasztalatom plusz egy érv a szopi mellett a képzeletbeli mérlegen. Nem tudom, hogy mik vannak neked rajta, ezért nem tudom feketén-fehéren kimondani, hogy igen, vagy nem a kérdésedre a válasz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!