Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Lassan rémálom lesz a babázás,...

Lassan rémálom lesz a babázás, meddig reménykedhetek még?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Nagyon el vagyok keseredve, 2 és fél hetes a kislányom, eddig kűzdöttem, hogy legyen tejci, mivel nehezen indúlt meg, aztán eljutottunnk oda, hogy 80g-okat szopizott, viszont ez volt a csúcs :( 2 napja már legjobb esetben is csak 50-60g-ot szopizik, 2 mellből. Emellett rettentő hasfájós, épp ezért már nem bírom, hogy ha nem a hasfájás miatt, akkor az éhségtől sír - illetve megkülönböztetni sem tudom biztosan miért sír. Van tápszerünk, eddig max. 2szer kellett pótlás egy nap, és akkor is csak 30-40g , de ma már 2szer kapott , és látom előre, hogy még kelleni fog neki :( Tegnap este már együtt bőgtem vele, hihetetlenül megvisel, hogy nem tudom etetni rendesen, hogy állandóan nyűgös-sír ( félre ne értsétek, hozzá végtelen türelmem van, magammal szemben vagyok elégedetlen, bánt hogy így alakúl. Reménykedhetek még, hogy lesz tejci, vagy törődjel bele, hogy nekem ez nem megy? Mindent megteszek érte, állandóan vizet iszom, emellett szoptatós teát, fejek is, ha odajutok az állandó sírás mellett, eszek fonottkalácsot... mindent mindent megteszek, emiatt is vagyok elkeseredve :(

Köszönöm, ha elolvastátok, és szívesen veszem a jótanácsokat.

2011. júl. 6. 15:14
1 2 3 4 5 6
 51/51 xStefix ***** válasza:
46%

Ez nagyon jó! Ha kis lépésekben is, de haladtok, gratulálok! :)

A hasfájást sajnálom. Lehet, hogy valamelyik étel okozza (bár mostanra valószínűleg látod, hogy a tejtermékek megvonása segít-e), de az is lehet, hogy szimplán ilyen baba. Vannak, akiknek egy ideig még nem elég érett a pocakjuk az anyatejre sem, de ezen csak az idő fog majd segíteni. Remélem azért, hogy lassan javulni fog a helyzet!

2011. júl. 11. 15:03
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!