Mit tegyek hogy több legyen a tejem?
Figyelt kérdés
Sajnos nagyon kevés a tejem a kórházból úgy jöttünk el hogy a babám tápit kapott kiegészítésként és azt mondták hogy fejjem a tejem mert úgy fog termelődni több fejem is de egy mellemből 10 mili jön le a fojadékbevitel megvan iszok tejserkentő teát is de tudom hogy mit tehetek még hogy legyen tejem és szoptatni tudjam 10 napos lányom nagyon el vagyok keseredve minden hozzátáplálás elött mellreteszem mert mondták hogy akkor még jobban lesz tejem segítsetek2011. júl. 5. 17:43
1/5 anonim 

válasza:

Urtica urens 5ch, ricinus communis 5 ch. De már regeteg ilyen kérdés van itt, írd be a keresőbe, hogy tej, anyatej, stb, és kiad egy csomót.
2/5 anonim 

válasza:

Én nem hiszek a homeós bogyókban. Az egyetlen ami valóban hatásosan serkenti a tejtermelést az a szoptatás maga. Tedd mellre a babát gyakran, ha kell óránkánt, és szoptass, szoptass, szoptass, sehogy máshogy nem lesz tejed.
3/5 anonim 

válasza:

Első vagyok. Én sem hittem soha, de pár hete vettem és bevált. Kedves kérdező, 1 próbát megér.
4/5 anonim 

válasza:

Két dolog vált be nekem,tényleg az Urtica Urens CH5 és a gyakori mellre tevés. Ne sajnáld az időt,csak ezzel foglakozz,hidd el,megéri. Ha gondolod tudok ajánlani egy szoptatási tanácsadók,aki szívesen segít neked,bármilyen kérdésben.
5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat ki fogok mindent próbálni :)
2011. júl. 6. 12:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!