Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Kötelezö megkezdeni 6 hónaposa...

Kötelezö megkezdeni 6 hónaposan fokozatosan az elválasztást? Lehet, hogy ha késöbb kezdem el akkor tovább tudok majd szoptatni?

Figyelt kérdés
2011. jún. 26. 15:50
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
77%

Nem kell megfoszd az anyatejtől,de minél később kezded el bevezetni az új ízeket annál nehezebben fogja elfogadni.

Az más történet,ha nem fogad el anyatejen kívűl semmit 1 éves korig.Mindenképpen próbálkozni kell.

2011. jún. 26. 17:04
 12/25 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok,most olvastam újra a kérdésed.A hozzátáplálás nem jelenti feltétlenül az elválasztást.Attól mert eszik mást is,szopizhat akár 3 évig is.
2011. jún. 26. 17:06
 13/25 anonim ***** válasza:
42%

Mondjuk azért az nagy gáz,hogy nem tudod,hogy mi a különbség az elválasztás és a hozzátáplálás között!

És egy gyereknek fél éves kora után az anyatej nem elég!!!!

Adni kell neki táplálóbb ételt és nem is beszélve arról ,amit már előttem is leírtak,hogy minél később kezded,annál inkább nem akarja majd elfogadni az új ízeket!

2011. jún. 26. 17:19
 14/25 anonim ***** válasza:
54%
Milyen meggondolásból nem akarod elkezdeni?Az biztos ,hogy így kényelmesebb,mert a cicit nem kell főzni és turmixolni.
2011. jún. 26. 17:51
 15/25 anonim ***** válasza:
6 hónapos korára kimerülnek a vaskészletei, ezért is kel hozzátáplálni
2011. jún. 26. 20:50
 16/25 anonim ***** válasza:
36%

2. vagyok és nincs gyerekem, de azért megdöbbentett, hogy sokan azt sem tudják, mi a különbség az elválasztás és a hozzátáplálás közt, pedig ti édesanyák vagytok...

nem kell elválasztani a szegény gyereket, addig szoptasd, amíg mindkettőtöknek jó

a hozzátáplálás viszont más tészta, ahogy itt több anyuka írta, bizony kell már a gyereknek a tejen kívül más is :)

sok sikert a babóhoz és az etetésekhez

2011. jún. 26. 20:55
 17/25 anonim ***** válasza:

6 hónaposan el kell kezdeni a hozzátáplálást.

1 esetről tudok amikor a baba nagyon sok mindenre allergiás volt ezért orvosi javaslatra 1 éves koráig csak szopizott.

2011. jún. 26. 22:56
 18/25 anonim ***** válasza:
54%
Én azt nem értem, hogy mi köze ennek ahhoz, hogy menyi ideig szoptatsz? Öt és fél hós volt a nagyobbik lányom, mikor elkezdtem vele a kóstolgatást, mert már nem volt elég neki az anyatej, egész nap cicin lógott. Összesen három és fél évig szopott. Attól, hogy megkezded vele a hozzátáplálást, még szopizhat évekig is, ha nektek úgy jó. Egy egyéves gyereknek már gyakran szilárd táplálék kell, ha van rágófoga, emellett még nyugodtan szoptathatod, de akkor már nem az anyatej a fő tápláléka. Olyankor már komfortszopi van, nem a ciciből eszik, hanem a tányérból :)
2011. jún. 27. 13:24
 19/25 A kérdező kommentje:
köszönöm annak aki értelmes válaszokat adott, aki meg elitél az elmehet a p*csába.Azért nincs elég tapasztalatom mert alig vagyok 20 éves...
2011. jún. 27. 13:40
 20/25 anonim ***** válasza:
32%
Azért ez nem korhoz kötött, hanem, hogy mennyire érdekel a dolog, és mennyire jársz utána...
2011. jún. 27. 17:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!