Hogyan tudnám fokozatosan elapasztani a tejem?
Figyelt kérdés
Kisfiam már 22 hónapos, most szoktatom le a ciciről, már 1 napja nem szopizik és nagyon bedurrant a jobb mellem (csak abból szopott).Mit tegyek? Szoptatni nem szoptatok tovább-ezt ne írjátok- már nagyon fáradt vagyok (belefáradtam) éjszaka is van, h. 4-5x szopott - mivel csak így tud visszaaludni. A déli alváskor szopott még meg este-éjszaka és reggel. MÁr nem bírtam fizikailag így rászántam magam!Ötletek?2011. jan. 26. 13:34
2/3 anonim válasza:
Ha nagyon feszül, akkor egy kicsit fejj le, de csak annyit, hogy ne feszüljön. Egyébként hideg vizes borogatás.
Ha jól tudom, van homeopátiás golyó is, ami segít az apasztásban!
Pár nap és sokkal könnyebb lesz!
3/3 anonim válasza:
Én ugyanebben a cipőben jártam mint te.A kislányom 20 hónapos koráig szopott, ha nem fekszek rá a dologra akkor még most is szopna, 2 éves múlt.Nagyon megterhelő volt már nekem a szoptatás,meg nem maradt el senkivel a gyerek.Elegem lett.Elkezdtem kihagyni egy-egy szoptatást,meg nem hagytam hogy addig szívja amíg ő akarja, adtam neki egy kis szomjoltót és kivettem a szájából.Küszködtem sokat, mert a csajszi nagyon cicis volt, sokat sírt,vergődött.Próbáltam többször otthagyni a mamájánál 2-3 órát, hogy ne jusson eszébe.Mivel te még mindig gyakran szoptatsz,több tej termelődik.Hagyjál ki egy-egy szopást,és vedd ki előbb a kis szájából.Egyre kevesebb tejed lesz majd.Éjszakár bekészítettem gyümölcslevet vagy teát csőrös pohárba(pótolja a szopási kényszert), ha felkelt hogy cici ezeket itattam vele.A csőrös pohárnak nagy szerepe volt a leszoktatásba.Én végig csináltam és nagy nehezen sikerült.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!