Van itt olyan, aki egyáltalán nem tudta szoptatni az ÚJSZÜLÖTT?
Anyám! Benned is dolgoznak a hormonok! Na nyomd a pirosat, hátha akkor termelődik benned egy kis endorfin! :)
Ettől függetlenül én nem tudtam, hogy még állapotos vagy, mivel nem írtad alá a kérdést (példa: 6 hetes kismama)! Ja, és ha nyelvtanilag megvizsgálod a kérdésedet, múlt időben fogalmaztad meg, és mivel (mint már említettem) nem jelezted, hogy veled még ez nem történt meg, csak tájékozódsz, így joggal feltételeztem, hogy veled ez történt/történik!
Ja, egyébként csak azért reagáltam, hogy nyomhass pirosat újra! :)
Én csak érdeklődtem,egyébként direkt így tettem fel a kérdést.
Tényleg elég indulatos voltam,a hormonok tombolnak főleg ilyen hőség mellett,nézd ezt el nekem.Kicsit kötekedősnek éreztem a kommentedet ezért reagáltam így.
Semmi baj! Én is félreértettem a kérdésedet, tudod annyi durva dolgot hallani mostanság, és annyi a primitív ember, hogy egy pillanatra megdöbbentett a kérdésed, és félreértettem! A hormonok meg bennem is tomboltak, sőt tombolnak is, mert szoptatás alatt sem könnyű az élet! :)
Jó egészséget, és könnyű szülést kívánok! Ja, és ha 1 mód van rá, sok tejecskét!
7 hós szopis kislány anyukája!
Köszi!Nem tudom tegnap mi ütött belém:=( Nem szoktam ilyen lenni:).Remélem nem kell majd a tápszer,de azért biztonság kedvéért veszünk egyet itthonra.Jó egészséget kívánok nektek is és gratula a babához.
34 hetes pocis:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!