Miert nem akar/tud a kisfiam ulve szopizni?
Én eleinte vegyesen etettem,hol fekve hol ülve. De aztán áttértünk a fekve szopira,mert nekem nagyon fájt ülve a hátám, lánykám 4kg-val született, nem is volt kényelmes, és ő se tudott úgy rendesen enni, mindig fuldokolt. Most 5,5 hónapos és kizárólag fekve szoptatom, ő megoldotta ezt az oldalfekvéses dolgot, a hátán fekszik és csak a fejét fordítja oda.
Ha mennünk kell valahova, és tudom,hogy belecsúszunk az etzetésidőbe, akkor fejek le tejet és odaadom neki cumisüvegből. Bár eddig megúsztuk az ilyen helyzeteket, mindig hazaértünk időre.
Próbáld meg, hogy ülve eteted, de ha a babádnak nem tetszik, szerintem ne erőltesd!!
A gyerekorvos a lelkemre kototte hogy ne fekve szoptassak mert mar nagyocska...de nem ertem mi az osszefugges...vannak gondjaink a szopizassal, igy keresem a megoldast, gondoltam hatha a testhelyzet nem jo, sokat feszkelodik szopi kozben, csapol es ki-ki kopi a cicit eleg surjen, emiatt sok levegot nyel es ez egy ordogi kor...de ulve az enyem is pont azt csinalta...fuldoklott meg cuppogott, ezert terunk mindig vissza a fekveshez
Nekem mondjuk kenyelmes...Ha a hatan fekszik nem tekeredik ki nagyon a feje es nem gatolja a nhyelesben...eleg rossz lehet ugy inni...:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!