Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » 3 hós kisfiam miért nem akar...

3 hós kisfiam miért nem akar szopizni? 1-2 percig szívja, majd tolja el magát, és rugdos. De a lefejt tejet megissza.

Figyelt kérdés
2011. febr. 22. 15:54
 1/10 A kérdező kommentje:
Még nem jött meg, de lehet terhesség is az oka? Vagy szopi sztrájk?
2011. febr. 22. 15:55
 2/10 anonim ***** válasza:
OFF: Az okot sajnos nem tudom,de az enyém is ugyanezt csinálja... Vasárnap múlt 3 hónapos az én fiam is...
2011. febr. 22. 16:05
 3/10 anonim ***** válasza:
túl korán ivott cumiból és ellustult. A cumiból ugye simán jön, a ciciért meg meg kell dolgozni
2011. febr. 22. 16:08
 4/10 anonim ***** válasza:
én is arra tippelnék, hogy azért csinálja, mert tudja, hogy úgyis megkapja, és "melózni" sem kell érte. ha csak szopizva kapná előbb-utóbb kénytelen lenne enni.
2011. febr. 22. 16:48
 5/10 anonim ***** válasza:

Hát valószínű cumizavaros lehet.

Amíg nem késő le kéne szoktatni a cumiról mert különben fejegethetsz szoptatás helyett.

[link]

Itt kérj segítséget.

2011. febr. 22. 21:01
 6/10 A kérdező kommentje:
Dehát 2 hetes kora óta kap cumisüveget is és csak 1x egy nap. Lehet hogy 2 hónap múlva alakul ki a cumizavar?
2011. febr. 23. 09:10
 7/10 Gyöngyi.D válasza:

Persze hogy üvegből egyszerűbb ,de ne add fel !

Milyen sűrűn szopizik? Szájpenész esetleg? Attól is lehetséges, erre van ecsetelő...

Ha erősen szív akkor lehetséges hogy igényéhez mérten elég tejcsit szív magába gyorsan.Az én gyerkőceim is elintézték röpke percek alatt az evést!

Beszélj a védő nővel ,de ha akarsz szoptatni sokáig egy plusz tanács!

Minél többször teszed mellre , annál több tej termelődik ! A tej nem csak táplál a legjobb szomjoltó is!Egyél rendesen ,igyál eleget ! És a legfontosabb a türelem :)

2011. febr. 23. 09:52
 8/10 A kérdező kommentje:
6-8x szopizik egy nap, és mostanában mérem is, csak 60-100 ml-t eszik egy alkalommal. Sajnos hiába teszem gyakrabban mellre, nem szopik, ha nem jön semmi. Ha éppen megindul a reflex, akkor szívja, de ha nem jön semmi tolja el magát.
2011. febr. 23. 11:09
 9/10 anonim ***** válasza:
épp ez az! a cumisüvegből azonnal jön, ezért nem érti, a melledből miért nem. vagy teljesen hagyd el a cumit, vagy készülj föl a folyton cumiból etesére (ettől kevesebb is lehet a tejed, a ababa szopija ösztönzi legjobban a tejtermelést).
2011. febr. 23. 14:16
 10/10 anonim ***** válasza:
Húúú halihó mintha én írtam volna de furi volt olvasni.Az ikreim egyszerűen nem akarnak cicizni ha folyik issza de két-három korty és vége.Most meg pánikolok hogy apad a tejem vagy mi a bajuk de nagy a gyanúm hogy ahogy nőnek ugye csak okosodnak és rájöttek hogy a cumisüveggel nem kell úgy megdolgozni mint a cicin,de hol a megoldás??????Ja és ők is 2 hetes koruk óta kapnak cumisüvegből is.
2011. febr. 23. 15:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!