Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Létezik tényleg a cumizavar,...

Létezik tényleg a cumizavar, mint szoptatási nehézség?

Figyelt kérdés
Nincs személyes tapasztalatom a témában, de azt látom, hogy sok olyan anyuka van, aki sokáig (nagyjából 1-1,5 éves korig) szoptat és közeben születéstől fogva használnak cumit is. Náluk nem alakul ki cumizavar? Akkor most mi a helyzet ezzel a dologgal?
2011. ápr. 26. 23:49
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

persze, nem is úgy értettem. csak vannak olyan elméletek a szoptatás fenntartására,amik leírva, kimondva nagyon szépen hangzanak, egyszerűnek tűnnek, de ha benne van az ember, nem is olyan könnyű. erre akartam egy kicsit utalni.

kérdező, bocsánat az off-ért.

2011. ápr. 27. 10:32
 12/13 anonim ***** válasza:

Mind két a gyerekem már szinte a korházból hazaárve cumizott. Fiam 21 hónapig cicizett,, lányom 26 hónapos lesz és még minidg cicizik, elmellett cumizik elalváshoz.

Soha nem láttam ennek hátrányát.

2011. ápr. 27. 12:26
 13/13 anonim ***** válasza:

A kislányomnál szóba sem jöhetett a cumizavar. Kicsi volt a gyomra, első időkben óránként szopizott, pedig tejem annyi volt, hogy majdnem belefulladtunk. A védőnő tanácsára szopi után gyomortágító célzattal próbáltam neki adni lefejt tejet cumisüvegből...kiköpte, pohárból...kiköpte...kiskanállal...de azt is kiköpte. Sehogy nem fogadta el a tejet, csak cicből. Úgyhogy neki inkább cicizavara volt :D Egyszer vettem neki cumit, beletettem a szájába, mire úgy nézett rám, mintha kételkedne a szellemi épségemben...hát röhögőgörcsöt kaptam, és onnantól cumitémát lezártnak tekintettem. :D

Létező probléma, van baba akinél gondot okoz, mert az üvegből nem úgy jön a tej, mint a ciciből.

2011. ápr. 28. 22:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!