Létezik tényleg a cumizavar, mint szoptatási nehézség?
persze, nem is úgy értettem. csak vannak olyan elméletek a szoptatás fenntartására,amik leírva, kimondva nagyon szépen hangzanak, egyszerűnek tűnnek, de ha benne van az ember, nem is olyan könnyű. erre akartam egy kicsit utalni.
kérdező, bocsánat az off-ért.
Mind két a gyerekem már szinte a korházból hazaárve cumizott. Fiam 21 hónapig cicizett,, lányom 26 hónapos lesz és még minidg cicizik, elmellett cumizik elalváshoz.
Soha nem láttam ennek hátrányát.
A kislányomnál szóba sem jöhetett a cumizavar. Kicsi volt a gyomra, első időkben óránként szopizott, pedig tejem annyi volt, hogy majdnem belefulladtunk. A védőnő tanácsára szopi után gyomortágító célzattal próbáltam neki adni lefejt tejet cumisüvegből...kiköpte, pohárból...kiköpte...kiskanállal...de azt is kiköpte. Sehogy nem fogadta el a tejet, csak cicből. Úgyhogy neki inkább cicizavara volt :D Egyszer vettem neki cumit, beletettem a szájába, mire úgy nézett rám, mintha kételkedne a szellemi épségemben...hát röhögőgörcsöt kaptam, és onnantól cumitémát lezártnak tekintettem. :D
Létező probléma, van baba akinél gondot okoz, mert az üvegből nem úgy jön a tej, mint a ciciből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!