Létezik tényleg a cumizavar, mint szoptatási nehézség?
Szerintem létező dolog ha vki nagyon korán kezdni el a baba cumiztatását. Ismerőseim között is van egy pár, aki így járt.
Ami ennél is gyakoribb, az a cumisüveg miatti probléma. Amikor lefejt tejet vagy tápszert adnak már újszülött korban cumisüvegből a gyereknek. Olyan szépen rá tud kapni, hogy utána a szoptatásnak lőttek is.
Olyannyira létező probléma, hogy azoknál az anyáknál, akik foggal-körömmel bizonygatják mennyire megtettek mindent a szoptatásért, általában itt bukik el a dolog. A cumi és a cumisüveg nem mindenkinél okoz gondot, de a nagy többségnél bizony igen.
Érdekes, hogy sokan fejnek, isszák a teákat, szedik a homeós bogyókat, de közben eszükbe nem jut kidobni azt, ami a kudarcuk oka.
06:44 hogy tegyél meg mindent a szoptatásért, ha kevés a tejed?
akkor ki kell egészíteni és ha a baba hajlamos a cumizavarra, akkor ördögi kör az egész.
vagy mire gondoltál, hogy kéne mindent megtenni? most arra az esetre gondolok, amikor valóban kevés a tej, annyira, hogy ha egész nap a cicin lógna a baba, akkor se lakna jól.
ekkor nem nagyon van más megoldás, mint az etetőcumi. vagy arra gondoltál, hogy pohárból próbálja adni neki és akkor nem lesz cumizavaros?
tényleg kíváncsi vagyok és nem provokációból írtam.
A játszócumi az szerintem ritkán okoz gondot, de ezt a jelenséget tudtommal az etetőcumi okozta nehézségekre értik.
Sajnos én emiatt csak 3 hónapig tudtam szoptatni a nagyobbik lányomat, és utána teljesen elutasította, csak üvegből volt hajlandó enni :( (A kisebbik gyerekkel nem volt cumisüvegünk már, őt 15 hóig tudtam szoptatni)
igen, szoptanitről én is hallottam, de ezért valljuk be, elég sok macera lehet vele. én nem kövezek meg senkit, ha kevés a teje és nem így pótolja.
de ez valóban megelőzi a cumizavart.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!