Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Anyukák mi miatt lett újra tejem?

Anyukák mi miatt lett újra tejem?

Figyelt kérdés
A babám másfél hónapja abba hagyta teljesen a szopizást,ki is ürült a mellem,ma reggel óta néha fájt a mellem,megnyomtam és kis tejcsi jött ki!Mi lehet ez?
2011. ápr. 24. 18:02
 1/3 anonim ***** válasza:
Nekem is volt ilyen,akkor fordult elő ha valamiért nagyon sírt a kisfiam,biztos érzékenyen reagáltam arra ami vele történt.
2011. ápr. 24. 18:31
 2/3 anonim ***** válasza:
azt olvastam, hogy a menstruációs ciklus során mindig termleődik egy pici anyatej, lehet hogy neked több? Én egy éve nem szoptatok, de pár cseppet bármikot ki tudnék préselni kézi fejő mozdulatokkal, szóval még "van benne".
2011. ápr. 27. 15:43
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat,én is abban reménykedek azért van,mert meg fog jönni.Igazából még 8 hónapos a babám,és meg ijedtem,hogy baba van a dologban.
2011. ápr. 28. 09:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!