Mik az előnyei és hátrányai a szoptatásnak? (a babára eső részt tudom) Mennyire ereszkedik meg utána, és mit lehet tenni, hogy kevésbé viselje meg?
+
bensőséges viszony, nem ér fel semmivel az a pillanat, amikor eszik, eszik, mert éhes, aztán egyszercsak felnéz és rádmosolyog, aztán eszik tovább
olcsó, higénikus, nem kell sterilizálni, mindig kéznél van, épp anyira meleg, amennyire kell (melegítéssel nem kell időt tölteni)
-
a babámhoz vagyok kötve, az ő szopijához kell igazítani mindent
Én testvéreim előtt, anyu előtt, barátnők előtt, unokatesóm előtt már szoptattam. el lehet úgy fordulni, hogy senkit se zavarjon. idegenek előtt nem kellett, ha szükség lenne rá, akkor hordozókendőben tenném mellre.
illetve olyan volt, hogy kocsiban szoptattam meg, akkor letakartam pelussal a látványos részt.
Bocs az offért:
xStefix, ugy tudom évekota szoptatsz! Szerintem csak egy enyhe gerincferdülésed van (vagy csak a csigolyŕk kerültek rossz ŕllapotba)! Ami gerincjogŕval helyreállithato! Szerintem! Biztos talŕlsz a neten gyakorlatokat!
Vagy a nyujtŕs csodájára keress rá! Ez egy ujság cikk volt vagy a Diéta& Fittneszben vagy valamelyik ilyesmi ujságban!
on: én szoptatás alatt is hiztam :-/ nem sokat, de hiztam, és kivánom az édességet :-(((((((
Köszönöm a tanácsot. :)
A helyzet az, hogy alapból is van egy kis gerincferdülésem, illetve van pár nyitott csigolyám, úgyhogy a torna mindenképp kell(ene). Mondjuk arra eddig nem gondoltam, hogy a sok szoptatás miatt esetleg beállt a görnyedt tartás (hosszú ideje tényleg inkább ülve szoptatok), de lehet, hogy van benne valami...
Bár azt nem hiszem, hogy a mellem kicsiségéhez köze van - ez sajnos genetika meg a lecsökkent mirigy- és a még vissza nem nőtt izom-állomány. :-S
tegnap 10:01es vagyok
Jaa, bocsánat félreértettem!
Arra nem tudok tippet adni, push-up melltarto :-)))))
Nekem Bröl Dre nött :-) bár nem rég szoptatok csak 5 honapja és már potolnom, hozzátáplálnom kell!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!