Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Mindenki feji a ciciét?

Mindenki feji a ciciét?

Figyelt kérdés

Első babámat várom és nagyon foglalkoztat a kérdés, hogy tényleg kell-e fejni, ha igen miért olyan fontos. Érdekel, hogy mindenki előre megveszi a több tízezer forintos mellszívókat, vagy csak ha tényleg kell?

Azt értem, hogy bizonyos helyzetekben kell fejni, ha mondjuk valami miatt nem szopizik a baba, avgy kevesebb a tej. csak bennem merül fel a kérdés, hogy nem annyi tejem lesz, amennyi a babának kell.

Ne haragudjatok a tudatlanságomért!

2009. febr. 26. 23:10
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Bocsika a hülye kérdésért! De tudni fogom,hogy mikor kell fejni majd? Hogyan lesz észrevehetö?24-heteske
2009. febr. 27. 11:01
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Én soha nem fejtem, bár van egy nagyon drága mellszívóm. Igény szerint szoptattam, és mivel elég volt a tejem így is, nem fejtem. 3 gyerekem van. Az elsőt 11 hónapig, a másodikat évekig szoptattam. Persze ha láttam volna, hogy szükséges, akkor lehet, hogy fejtem volna, de nekem a kézzel fejés egyáltalán nem ment.
2009. febr. 27. 13:02
 13/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a segítséget!
2009. febr. 27. 13:27
 14/14 anonim ***** válasza:
az első 6 hétig amég nem áll be rendesen a kereslet kinálat addig érdemes fejni. Utána amikor beáll rendesen,már nem kell fejni
2009. febr. 27. 22:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!