Van itt olyan anyuka, aki bölcsi és munka mellett még szoptatta a (két év fölötti) kicsijét?
:) Az én lányom 2 évesen került bölcsibe, akkor még bőven szopizott. Mondták is a gondozónők, hogy ebből baj lesz, majd tőlük is kérni fogja. Na de a gyerek az csak kicsi, nem hülye:)
Elaludni otthon csak szopizás közben tudott, a bölcsiben gond nélkül elaludt - gondolom a többiek miatt. Napközben jól elvolt, de ahogy hazaértünk, mindig "nekem esett" :)
Ne kezdjétek már itt is,próbáljatok meg a kérdésre válaszolni.Nem kérdezte senki,hogy beteges vagy nem 2 év fölöttit szoptatni.Tudod mi beteges?Ilyen válaszokat írni.
Kérdező,bölcsi témában nem tudok segíteni,de azt elmondhatom ,hogy munka mellett szoptatok,igaz saját cégnél,nincs főnök aki megmondja mikor menjek vagy jöjjek.
Sok ismerősömtől hallottam,hogy ha az anya nincs jelen,akkor a gyerek elalszik cici nélkül is.Épp ezért sokan alkalmazzák a leszoktatásnál,a nagyihoz költöztetést pár napra.
Én nem tudtam ezt megtenni a 3 évesemmel,még soha nem aludt el cici nélkül vagy nélkülem,ezért nincs személyes tapasztalatom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!