Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Munka és szoptatás összeegyezt...

Munka és szoptatás összeegyeztetésében adnátok tanácsot?

Figyelt kérdés

Akik szerint "minek az ilyennek gyerek, miért nem marad otthon", azok most légyszi ne írjanak, konkrét tanácsra lenne szükségem.

A lányom ovis, a fiam 9 hónapos. Reggel-délben-este szopik, meg éjszaka párszor. Remek jó munkám van, imádom csinálni, fél állásban is végezhető. Viszont most úgy alakult, hogy heti egy napot egész napra bent kell lennem. Nagymama vigyáz a fiamra, de a déli szopi így kimaradna. Szerintetek meg lehet azt csinálni, hogy heti 1x kihagyom a déli szoptatást, de a többi napon nem? Etesse a mama főzelékkel, vagy hagyjak itthon lefejt tejet cumisüvegben? Vagy hagyjuk a déli szopit el teljesen? Ennyi idősen ti még hányszor szoptattok? (A lányom még bőven 3-4x szopott 9 hónaposan...)

2011. szept. 2. 21:24
 1/6 anonim ***** válasza:
73%
9 hónaposan már mindent ehet,délben nem kell neki feltétlen szopi.
2011. szept. 2. 21:30
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha tudsz fejni tejet akkor azt hagyj otthon, ha nem akkor szerintem heti 1 alkalommal nem gond ha kimarad a déli szoptatás.Főleg, hogy már 9 hónapos.
2011. szept. 2. 21:31
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem sem leszel rossz anya ha csak 2x szoptatod.

Másik megoldás hogy mint a nyugati anyukák veszel hátizsákos fejögépet, és viszed be a munkahelyedre és ott fejed délben.

2011. szept. 2. 21:32
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Azt az egy napot hagyd ki és kész.A többit attól nem kell.Az én kisfiam 13 hós,de napi 4x-5x szopizik még.
2011. szept. 2. 21:48
 5/6 xStefix ***** válasza:
100%

Ha tudsz és szükségét érzed/látod majd, akkor fejj. De szerintem is simán kimaradhat a heti 1 szoptatás.

A teljes átállást viszont én még hanyagolnám, főleg, ha a fenti módszer is beválik majd.

2011. szept. 4. 21:21
 6/6 anonim ***** válasza:
Felcserélném az atetéseket. Én a déli szopit délutánra tenném.
2011. szept. 5. 10:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!