Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Mi érv szól a tápszer mellett?

Mi érv szól a tápszer mellett?

Figyelt kérdés
Sokan előnyben részesítik, szerintetek miért?
2011. márc. 20. 20:12
1 2 3 4 5 6
 41/51 anonim ***** válasza:

A kerdesre: nem jobb, de ha kell, akkor kell.

Utolso: honnan a banatbol szeded, hogy az angolszasz orszagokban undoritonak talaljak a szoptatast? Angliaban elek, es tudod mekkora kampany van a szoptatas mellett??? Nekem szinte az osszes midwife (vedono es szuleszno egyben) nagyon ajanlotta a szoptatast, batoritottak, elmondtak, hogy mik az elonyei, es ha csak tehetem, valasszam ezt, 6 honapig legalabb. Szules utan pedig segitenek szoptatni. ANGLIABAN! A parom anyukaja is a mai napig sajnalja, hogy nem tudott szoptatni, pedig izig-verig angol. Le lehet szallni errol az orszagrol, mert aki Magyarorszagon el, halvany sejtelme sincs arrol, hogy itt milyen az elet.

Bocsi, hogy ezen kiakadtam, de mar nagyon elegem van, hogy otthonrol ilyen hulyeseg keringenek, es persze mindig Angliarol.

2011. márc. 23. 20:50
 42/51 anonim ***** válasza:
Bocs, nem utolso, hanem 20:18-as. Csak kozben bejott egy valasz.
2011. márc. 23. 20:52
 43/51 anonim ***** válasza:
0%
18:14-es vagyok, nem magamból indulok ki, én direkt nem fejtettem ki a saját véleményem hogy ne legyen újabb parázs a tűzre. Én sosem teszek fel olyan kérdést amire egyértelmű hogy ilyen válaszok érkeznek és ez a kérdés egyébként sem fog sosem mindenkinek megnyugtatóan és kielégítően megoldódni, ezt mindenki tudja akinek van egy kis sütnivalója. És a lepontozda meg meg nagyon gyerekes dolog, nem tudtátok? Egyesek szerint megoldás az ha a nekik nem tetsző véleményt lepontozzák, intelligens dolog mondhatom.
2011. márc. 23. 21:00
 44/51 anonim ***** válasza:
20:45 vagyok. Én ha bírtam volna biztos szopizna még mai napig. Igaz volt tejem de mivel én nekem kellet fejnem, mert leányzómnak nem tudót szopizni. És már a fejés már szinte rettegtem, mert tiszta vérhólyag volt a mellbimbóim. Védőnőm megbeszéléssel persze inkább abbahagytam a fejést mert már ki volt készülve a mellbimbóm.
2011. márc. 23. 21:07
 45/51 anonim ***** válasza:
Olvastam nem egy cikket, hozzászólást. Nyilván nem jártam Anglia összes házában, beszéltem az összes anyával és kérdeztem a véleményüket, mint ahogy te sem. És egy angol újság cikkjében olvastam először életemben arról fejtegetést, hogy csak állatok táplálják így kölykeiket és mennyire undorító és visszataszító. Lehet persze nem angol nőknek szólt az a cikk, és egyetlen angol nő hozzáállását sem tükrözi. Soha nem olvastam, magyar újságban ilyet.
2011. márc. 24. 07:28
 46/51 anonim ***** válasza:

Nekem mindkét lányom császárral született és mindkettő tápszeres is lett mert nem volt tejem. Imádom őket és ők is imádnak engem. Nem hiszem, hogy ettől rossza anya lennék, az szerintem ott kezdődik ha nem törődsz a gyerekeddel, csúnyán beszélsz vele, megvered stb.

Ha lett volna tejem, nyilván szoptatok, a tápszer nem olyan jó, de nincs más. És igenis rosszul esik a tápszeres babák anyukáknak, hogy mindig ez a téma van porondon. Ezért akit ez zavar, simán ne olvassa el. Ennyi.

2011. márc. 24. 09:41
 47/51 anonim ***** válasza:

"Sokan akik nem szoptatnak ( ) úgy beszélnek a tápszerről, mintha egyenrangú lenne az anyatejjel. Csak arra vagyok kíváncsi, hogy miben jobb a tápszer szerintük?"

Itt már sok minden elhangzott, olyan amivel egyetértek és olyan is amivel nem, de a lényeg, hogy a kérdést minden oldalról körüljártátok. Főleg azt a részt, hogy aki sikeresen szoptat az lenézi azt akinek nem sikerül és megsértődik azon, ha ők ezen megsértődnek. Nekem már csak egy kérdésem lenne a kérdezőhöz.

Ha nem akar provokálni, sem ítélkezni, akkor miért torzít ennyire durván a témában?

(ld. idézet. egyenrangú - jobb)

A kommentben leírt kérdésre a válasz a kommentben van. Nem gondolják, hogy jobb, azt gondolják, hogy egyenrangú. És ezt te is tudod, mert te írtad le. Tehát negatív előítéleteid vannak. Kár...

2011. márc. 24. 10:40
 48/51 A kérdező kommentje:
Nem torzítok. A véleményem valóban az, h jobb az anyatej, de ha nincs, jó a tápszer. De nem ítelek el senkit.
2011. márc. 24. 10:46
 49/51 anonim ***** válasza:
Úgy látom még nem kaptál elégséges választ a kérdésedre, még ki is kellett emelni hogy még tovább üsd a vasat. És te nem vagy provokatív? Az ilyenek mint te csak tovább szítják az indulatokat mert ebben lelik örömüket. És pontozhatsz le megint, csak tessék.
2011. márc. 24. 17:44
 50/51 A kérdező kommentje:
Én soha nem pontoztam le sem fel senkit. Csak olvasom a válaszokat.
2011. márc. 24. 18:38
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!