Mi érv szól a tápszer mellett?
A kerdesre: nem jobb, de ha kell, akkor kell.
Utolso: honnan a banatbol szeded, hogy az angolszasz orszagokban undoritonak talaljak a szoptatast? Angliaban elek, es tudod mekkora kampany van a szoptatas mellett??? Nekem szinte az osszes midwife (vedono es szuleszno egyben) nagyon ajanlotta a szoptatast, batoritottak, elmondtak, hogy mik az elonyei, es ha csak tehetem, valasszam ezt, 6 honapig legalabb. Szules utan pedig segitenek szoptatni. ANGLIABAN! A parom anyukaja is a mai napig sajnalja, hogy nem tudott szoptatni, pedig izig-verig angol. Le lehet szallni errol az orszagrol, mert aki Magyarorszagon el, halvany sejtelme sincs arrol, hogy itt milyen az elet.
Bocsi, hogy ezen kiakadtam, de mar nagyon elegem van, hogy otthonrol ilyen hulyeseg keringenek, es persze mindig Angliarol.
Nekem mindkét lányom császárral született és mindkettő tápszeres is lett mert nem volt tejem. Imádom őket és ők is imádnak engem. Nem hiszem, hogy ettől rossza anya lennék, az szerintem ott kezdődik ha nem törődsz a gyerekeddel, csúnyán beszélsz vele, megvered stb.
Ha lett volna tejem, nyilván szoptatok, a tápszer nem olyan jó, de nincs más. És igenis rosszul esik a tápszeres babák anyukáknak, hogy mindig ez a téma van porondon. Ezért akit ez zavar, simán ne olvassa el. Ennyi.
"Sokan akik nem szoptatnak ( ) úgy beszélnek a tápszerről, mintha egyenrangú lenne az anyatejjel. Csak arra vagyok kíváncsi, hogy miben jobb a tápszer szerintük?"
Itt már sok minden elhangzott, olyan amivel egyetértek és olyan is amivel nem, de a lényeg, hogy a kérdést minden oldalról körüljártátok. Főleg azt a részt, hogy aki sikeresen szoptat az lenézi azt akinek nem sikerül és megsértődik azon, ha ők ezen megsértődnek. Nekem már csak egy kérdésem lenne a kérdezőhöz.
Ha nem akar provokálni, sem ítélkezni, akkor miért torzít ennyire durván a témában?
(ld. idézet. egyenrangú - jobb)
A kommentben leírt kérdésre a válasz a kommentben van. Nem gondolják, hogy jobb, azt gondolják, hogy egyenrangú. És ezt te is tudod, mert te írtad le. Tehát negatív előítéleteid vannak. Kár...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!