Tápszer és anyatej. Segítség!?
Helyzet az, hogy fejnem kell a babámnak az anyatejet, mert abbahagyta a szopást és nem hajlandó visszatérni rá.
Rengeteg dolgot kipróbáltunk az üvöltéstől az LLL tanácsadóig, de semmi. Beleestünk abba a helyzetbe, ahonnan nincsen visszaút... :(
Így fejem neki az anyatejet, de az nem sokáig lesz elég ill., lesz még. Jó lenne, ha 6. hónapig kihúznánk, de előbb utóbb kell adnom neki tápszert is.
Az lenne a kérdésem, hogy mennyi anyatejet és tápszert adjak neki egy étkezésnél?
Jelenleg 100-110 ml-t eszik meg, 7 hetes baba.
Ha 60 ml anyatejet adok neki és a maradék tápszer, akkor az kevés?
Szeretnék minden étkezésnél anyatejet adni neki, ha csak 10 ml-t, akkor 10 ml-t, de legalább azt is egyen!
A tápszer töményebb mint az anyatej, ezért valamivel kevesebbet kell neki adni.
És fejjél gyakran, ha kell akkor mindkét mellből.
Ha ígyis-úgyis kap tápit, akkor szerintem tök mindegy, h most étkezésenként, vagy kététkezésenkét kapja. Nem hinném, h ez így befolyásolna bármit is.
Én külön venném. Úgy biztosan látnám, h mennyit iszik meg belőle.
Az a baj, hogy nincs mértéke.
Ha 200 ml anyatejet és 200 ml tápszert adnék neki, simán megenné. Utána meg jönne vissza sugárba és ordítana, mert rosszul lenne tőle.
Úgyhogy, még ez is egy probléma!
Akkor te jobb helyzetben vagy valamennyire, mert még szopik a babád.
Azért nem árt, ha fejed minden szopi után a melled, ha van időd persze!
Én jelenleg alkoholmentes sört iszom. Így egy mellből 180 ml lejön, de régebben, mikor még aktívan szopott, volt, hogy 250 ml-t fejtem le szopás után...
Kezdek apadni :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!