Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Ha én iszom napi szinten...

Ha én iszom napi szinten ánizsos teákat, akkor is segíthetek babám emésztésének könnyítésében?

Figyelt kérdés
A Mecsek tea erről ír, hogy közvetve is "alkalmazható" hasfájós babák segítésére, viszont kifejezetten tejszaporító filterről van szó, ez utóbbi viszont nem biztos, hogy már kellene így az elején. Van tejem és 12 napja szültem, a 72. órában belövellt, de még azóta sem ajánlják, hogy intenzíven tejszaporításba kezdjek.
2011. márc. 16. 15:15
 1/2 anonim válasza:
Ha a babának nem fáj a hasa,akkor nem kell ilyen teát innod. Az én babám nem hasfájós,de természetesen vannak rosszabb napjai, olyankor megiszom egy laktoherb teát (amúgy van elég tejem), a babának meg csinálok egy kamilla teát, mert a mecsek babyt nagyon nem szereti. Ez elég gyorsan megoldja a problémát. Remélem segítettem.
2011. márc. 17. 11:45
 2/2 anonim ***** válasza:
Igen, én ittam annak idején édeskömény teát. Mi külföldön élünk és ott ezt ajánlották. Szerintem gyógynövényboltokban biztos lehet kapni ilyen teát. Mellette édeskömény cseppeket kellett adni babának, nem tudom hogy e miatt, vagy a tea miatt, de elmúlt a hasfájása.
2011. márc. 17. 22:35

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!