Aki csak fejni tudott és azt adta a babának oda annak meddig volt teje?
Figyelt kérdés
Azzal ijesztgetnek,hogy így hamar elapad a tejci.De a kicsi nem mindig fogadja el a cicimet,így lefejem neki és odaadom.Többnyire csak éjjel szopizik szépen,egyébként üvölt és tombol,nem fogadja el a cickót.2011. márc. 10. 17:22
11/11 Brigitta04 

válasza:

Szia .
Kisfiam 9 hónapos volt 8-án kb 6 hetes korátol már csak fejek neki.Az elején rengeteg tejem volt igaz sokszor is fejtem,ahányszor evett a babám én annyiszor fejtem még éjjel is.Ahogy csökkentek az evések száma ugy hagytam el én is 1-1 fejést,most jelenleg már csak 1x fejek de lassan azthiszem el is apasztom.Sajnos egyre jobban nem ízlik csemetémnek az anyatej és a faygóban van elég sok igy nálunk rövidesen vége lesz a folyamatos fejegetésnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!